to już nie jest kwestia jakości produktów, to inny temat.a ty panie piotrkowianinie kupuj gdzie ci się żywnie podoba, wolna wola
Polecam Delikates w Chorzęcinie(powiat tomaszowski). Innowacja przede wszystkim w tym sklepie!
Ja tez chętnie zagłosuje na sklep NA SADYBIE..Wspaniała obsługa,codziennie świeże pieczywo,wspaniała wędlina..Robię tam zakupy codziennie i nie zamierzam zmieniać tego sklepu.Pozdrawiam i polecam :)
ja niestety nie kupuję w osiedlowych sklepach, bo u mnie już takowych nie ma. do niedawna były jeszcze osiedlowe alkohole, ale też zamknęli. teraz po artykuły pierwszej potrzeby trzeba lecieć nie wiadomo gdzie
Gorąco polecam sklep "Frykas" na Wyzwolenia. Zawsze świeży towar i przemiła obsługa a zwłaszcza Pani Halinka:-).
Polecam sklep Kogucik przy Słowackiego. Miła obsługa,dobre zaopatrzenie.
Pytanie do admina: kiedy w końcu zrobisz blokadę "podszywaczy" z prawdziwego zdarzenia? Pod tym artykule znowu jakiś niezalogowany użytkownik podpisuje się moim nickiem, a blokada po raz kolejny nie działa.
U Gaika?Chyba zart!Te panie to oszukują wazac towar,podajac wyzsza wage!I smrod niemiłosierny tam jest!A w miejscu gdzie kroja wędliny wieczny syf! Nigdy w zyciu więcej!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!