W Piotrkowie Nr 1 to Pan doktor Maciej Grzejdziak. Wiedza i podejscie do zwierzat... SUPER!!!
Aleeeee autoreklama :))) I wypowiadają się tylko osoby niezalogowane a to jednak coś znaczy :)))
Też polecam tylko i wyłącznie dr.Masztaka i Masłowkiego tylko im mozna w 100% zaufać .
Moderatorze zamknij już ten wątek bo niewiele wnosi chyba ze chodzi o liczbę wejść :)))
Polecam Panów: Marka Masztaka i Łukasza Masłowskiego (Piotrków Tryb.)
Dla mnie dr. Łukasz Masłowski i dr. Marek Masztak. Obaj z dużą wiedzą i empatią. Dla nich nigdy na pierwszym miejscu nie jest kasa, tylko zdrowie i dobro zwierząt. Przed tymi lekarzami "czapki z głów".
"W czasie ponad dwóch godzin audycji w Strefie FM zagłosowano i polecono następujących lekarzy:
(...)
Łukasza Maslowskiego (Piotrków)"
Masłowskiego. Przydałoby się przywrócić funkcję zgłaszania błędów w artykułach.
Z operację kota potrąconego przez samochód zapłaciłem 250 zł. Kot do rana nie dożył. Lekarz nie wiedział? Nie chce mówić gdzie, chodzi o fakt, że mnie skroił bez litości. Dodam, że to było w Piotrkowie Tryb.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!