Polecam Anetę Sosnowską Rudzką z przychodni na Daniłowskiego
A do dr Wojrtani to zapraszam z koniem a nie z psem czy kotem tylko kasa się liczy a nie zwierze.
fakt, zwierzę po zabiegu powinno leżeć na jakiejś leżance/materacu/kocu a nie zimnej podłodze ....
Polecam dr Masztaka cudowny człowieka! Dr Wojtania bez komentarza. ..
Polecam dr Przemka Zadumińskiego z przychodni Optivet. Czuć, że dr jest specjalistą, ma ręke do zwierząt i lubi swoją pracę. Mojego psa wyciągnął ze strasznego stanu. Przyjechał do przychodni przed północą i siedział na diagnostyce i poprawieniu kondycju psiaka bite 4 godziny. Ponadto ma w gabinecie potrzebny sprzęt diagnostyczny, typu USG, RTG, analizator krwi i moczu i inne. Dodatkowo koszty wizyty w Optivecie są odpowiednie w odniesieniu do faktycznych kosztów leczenia i diagnostyki. Polecam wszystkim
Moim zdaniem bardzo dobrym weterynarzem w naszym mieście jest p. dr M. Grzejdziak, zawsze pomocny, kompetentny, widać że zna się na tym co robi, niezwykle uprzejmy.
Przemyslaw Zaduminski Optivet jest najle pszy i widac ze kocha swoja prace! Wojtania juz dawno powinien.zrezygnowac ze swojego zawodu bo.zamiast leczyc powoedzmy sobie otwarcie naciaga wlascicieli.
Najlepszy jest w miescie P. Zaduminski. Ma super podejscie do zwierzat i jednoczesnie nie naciaga wlascieli pacjentow na jakies kosmiczne kwoty za leczenie.
POLECAM !!!
Przychodnia Weterynaryjna Optivet
Ulica Łódzka 56, 97-300 Piotrków Trybunalski, Przemysław Zadumiński polecam wszystkim, takiego lekarza jeszcze nie widziałam , nigdy z niego nie zrezygnujemy , ma takie podejscie do zwierzat w kazdym przypadku sobie poradzi .polecam wszystkim zwłaszcza ze nawet gdyby cos sie kiedys stanie to moge dzwonic nawet o 1 w nocy a i tak przyjedzie do zwierzaka i to wszystko cenie , polecammm .......:)
Przemysław Zaduminski .Jako jedyny przyjechal do bezpanskiego psa lezacego na trasie.Reszta czasu nie miala.
W 100% podpisuję się pod tym co napisałas. Doktor Przemek ma niesamowite podejście do zwierząt, a przy tym jest mega sympatyczną osobą, krótko mówiąc jest przeze mnie najbardziej cenionym weterynarzem w mieście :)
Pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!