Pan Wojtania to tylko kasę wyciąga. Też się dziwię że ktoś go poleca - rodzina chyba.
Natomiast rewelacyjne podejście do zwierząt ma dr Masztak. To lekarz z powołania. I mówi prawdę, nawet tą najgorszą. Polecam.
Polecam Pana Michała Skrzeka , jako jedyny wyleczył i uratował mi psa !!!!! Jest rewelacyjny.
Ja polecam Radosława Merka z Siomek!Gabinet weterynaryjny prowadzi razem z żoną,oboje świetni fachowcy,a przy wizycie płacisz tylko za leki!
Zdecydowanie najlepszy jest zestaw: dr Masłowski i dr Masztak :-) świetne podejście do zwierząt, poszukiwania odpowiedniej diagnozy i dobre leczenie, wcale nie za duże pieniądze. Polecam wszystkim którzy szukają weterynarzy z powołania :-)
Wojtania dobrym weterynarzem?! Z całym szacunkiem ale Wojtania to rzeźnik, któremu nie zależy na zdrowiu zwierzaka - przecież ze zdrowego nie ma kasy... Polecam Masłowskiego i Masztaka.
Polecenia godny jest p.Przemysław Zadumiński przy ul. Łódzkiej oraz p.Łukasz Masłowski.W Bełchatowie natomiast super lekarzem jest p.Łukasz Gliszczyński,uratował mi w ostatnim momencie kota po ,,leczeniu,, dwóch panów weterynarzy z Rzemieślniczej.
Polecam zdecydowanie doktora Łukasza Masłowskiego i Marka Masztaka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!