PLECAM AKADEMIE MALUCHA NA DMOWSKIEGO wspaniala opieka dziecko idac w wieku 2lat stalo sie samodzielne Panie dopilnuja go jestem bardzo zadwolona.a oplaty tez w stosunku do tego co daje przedszkole wyjazdy dodatkowe zajecia to bardzo niskie
a ja przychylam się do pozytywnych opinii na temat przedszkola Wojsk Polsk 27 im Bojanowskiego
Ktoś kto pisze takie brednie na temat złego wyżywienia w przedszkolu Pani Magdaleny Jakubiak musi mieć po prostu na pieńku z nią i chce Jej zaszkodzić. Jedzenie jest tam świeże, pyszne i dzieci mają tyle ile zapragną. Szukanie dziury w całym. Kochani najpierw oceńmy własne gotowanie racjonalnie, dopiero pracę innych, bo najprościej jest ocenić kogoś a samemu dawać własnym pociecha fast foody.
Zanim moja ukochana córka poszła do przedszkola sprawdziłem wszystkie !!! w Piotrkowie rozmawiałem z dyrekcjami ,nauczycielkami ,mamami a nawet samymi przedszkolakami .Sprawdzałem kuchnie ,zajęcia ,infrastrukturę słowem wszystko .Wykonałem dużą prace (nie robiłem tego sam a zaangażowałem w to tez kupę znajomych bliższych i dalszych itd.)W końcu dokonałem wyboru-Bojanowski!!!Moja córeczka chodzi tam drugi rok i wiem ,że dokonałem dobrego wyboru! Nie będę pisał tu o innych przedszkolach--skoro rodzice są zadowoleni to ok -chyba o to chodzi. Dla mnie i mojej córki to jest najlepszy wybór. Poza tym drodzy rodzice skoro już piszecie to piszcie o pozytywnych sprawach bo chyba dość mam podłości i zawiści na co dzień!
Acha poza tym wydaje mi się ,że ten ranking może być sfałszowany!!!!ale to już osobny temat :) pozdrawiam!
Wszystkie "mądre" mamusie niech zaczną ocenę od siebie!!!
Moich dzieci nikt nie zmuszał i nie zmusza do występów. Lubią więc to robią. A dzięki wielu wyuczonym rolom, ćwiczeniom pamięci, syn świetnie radzi sobie w szkole. A mój maluch skoro lubi tańczyć i śpiewać to czemu ma nie występować. Zapewniam, że na "GWIAZDY" ich nie szykuję. Poza tym domowe jedzenie,super warunki, zwierzątka. Do tego fachowa i mądra opieka cioć. Moje dzieci były i są zadowolone, wręcz ciocie są uwielbiane przez dzieci. A my rodzice wystarczy rozmawiać, dogadywać się, szukać rozwiązań jeśli występują problemy. A nie perfidnie opowiadać przekoloryzowane historyjki. Nie chcesz pomóc, to nie przeszkadzaj tym, co robią swoją pracę dobrze, sumiennie i oddają całe serce NASZYM dzieciom! Mówię STOP zakłamanym mamuśkom, które zawistnie i z zazdrością szkalują nasze przedszkole! Z czystym sumieniem POLECAM przedszkole BOJANOWSKIEGO!!!
Przedszkole sióstr Salezjanek przy NSJ. Rodzinnie, pyszne dmomowe jedzenie, dziecko uwielbia tam chodzić.
Brakuje mi przedszkola Pani Magdaleny Jakubiak , które mieści się przy ulicy Dmowskiego...
Osobiście na to przedszkole bym głosowała :)
a ja całym sercem dziękuje Szansie za przedszkole tam pracują Anioły
mój synek chodził do prywatnego przedszkola villa babini na jagiellonskiej. Zaczał jak miał 2,5 roku i wtedy jeszcze sikał w pampersa, dziecko odbierałam z przesikanym pampersem po kolana i sama przed wyjsciem z przedszkola musiałam mu zmieniać pampersa... byłam wsciekała ale miarka sie przebrała, kiedy mój syn w domu niechcący potłukł talerzyk po czym poszedł do konta i stał smutny twarzą do sciany. zszokowana tym co zobaczyłam zapytałam go skąd wie o takich rzeczach i czy ktoś mu to karze robić...usłyszałam tylko "ciocia w przedszkolu" i miarka się przebrała bo pytałam wczesniej jak wygladaja zajecia o metody pochwał i kar ale nikt mi nic o stawianiu do konta nie powiedział! tym bardziej ze takiem małemu dziecku trzea tłumaczyc a ni roztawiac po kątach! zmieniłam przedszkole na panstwowe, niestey mój syn do tej pory płacze i boi się chodzic do przedszkola dzięki temu co spotkało go w villi bambini...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!