W dodatku w ubiegłoroczne wakacje 1 z przedszkolaków złamał tam rękę, przewróciwszy się na ukrytym w trawie pniaku po dawno ściętym drzewie. Z tego co wiem, owego pnia po dziś dzień nie usunięto. "Można jeszcze lepiej, bo kocham Piotrków! Całym sercem..."
Oczywiście, że 8. Które z Przedszkoli może pochwalić się tak dużym i dobrze wyposażonym ogrodem? Nawet latem w upalne dni miło można z dzieckiem posiedzieć dzięki drzewom dającym cień. O standardzie przedszkola i jego kadrze nie będę się rozpisywała, gdyż stoi na naprawdę wysokim poziomie.
Moje dziecko chodzilo jakis czas do Bojanowskiego ale zostalo wypisane bo tam dorosly by nie wytrzymal w takim rygorze. To pomylka a nie przedszkole. Dobre czasy i dobra opinia przeminely.
Dokladnie. Bojanowski stara sie robic dobre wrazenie ale w srodku to... nawet nauczycielki nie wytrzymuja tam dluzej niz jeden rok szkolny:(
Tu jest przedszkole integracyjne ale co z tego jak nauczycielki nie pozwalają dzieciom tzw. zdrowym zabawy z tymi co powinny integrować się.
Ja oddałabym głos na przedszkole Magdaleny Jakubiak. Rewelacyjna opieka, najlepsze ciocie jakie mogą opiekować się moimi dziećmi, a do tego przepyszne obiady i baaardzo dużo fajnych zajęć. Przedszkole jest najlepsze w całym Piotrkowie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!