Ja rozumiem że 8 godzin pracy itd. ale czy nie dało by rady żeby w przypadku tak ruchliwej drogi pracownicy robili na zmiany 24h? O 8 jeszcze nic się nie dzieje, o 15 już nikogo nie ma. Rozkopane jest 10 m drogi a bawią się z tym już któryś dzień z rzedu
Ten kawałek robili swieżo po rozstopach w tym roku, bo po zimie kratery sie zrobiły. Widac jakość naprawy bo juz od dobrych 2-3 miesiecy trzeba uważać w tym miejscu bo asfalt sie rozstopił i rozłał z kolein
widze ze w komenatrzach mamy samych ekspertow od napraw ulic XD
Ja to bym w tym dole basen wybudował a co tam . ciepło jest.. ????????
Trzeba było zrobić tam 2 jezdnie i rondo, ale Mediateka ważniejsza...
Dyrektor zlecił naprawę pobocza, a drogowcy rozkopali pół jezdni... Proszę o właściwą informację co tak naprawdę tam się naprawia? Czy drogowcy się pomylili? Do kiedy będą utrudnienia?
Najgłupsze skrzyżowanie w PT ,ciekawe co za kolek to zaprojektował
Jak napisalibyście jeszcze za ile miesięcy skończą. Tak to artykuł nic nie wart.
Nie wygląda mi to na naprawę pobocza jak twierdzi pan dyrektor - tam jest dziura na całą szerość pasa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!