Pan Macierewicz pewnie zrobił więcej ? A jednak wielu Piotrkowian go uwielbia. Pytam się ... za jakie zasługi.
Dlaczego nie bylo mediow na rajdzie PTTK prazonego ziemniaka.Radziszewska wazniejsza.
O i pani Radziszewska się ujawniła ciekawe czemu czyżby wybory się zbliżały
Tylko tyle umie robic dla Piotrkowa to wstyd ale tacy ludzie z PO nie maja za grosz wstydu i honoru by jeszcze pokazywać sie wśród ludzi i agitować do wyborów
co ty jadasz że takie głupoty gadasz ? kiełbasa wyborcza to by7 była jakby to był pierwszy rajd, ale to już 16 edycja, więc z kiełbasa to niewiele ma wspólnego...
Muszę iść z pretensjami do mojego okulisty,on mnie oszukuje,ja tych kilkuset rowerzystów nie widziałem.A akurat przejeżdżałem tamtędy tuż przed startem .
Coś pani marszałek często w naszej dziurze widać... . Czyżby się bała, że dwójka z listy może nie wystarczyć i szykuje się kogoś podsiąść...?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!