radny były tapicer wszedł do rady miasta z PIS-u a ten Czajka wszedł z Prawicy Razem. Może będzie lepszy od swojego poprzednika - jak sądzisz?
ja tam do dziury radnego Czajki nic nie mam ;-) a czy będzie lepszy ? nie wiem, jak narazie niczym wielkim radny Czajka nie zasłynął w tej radzie
Jak to nie zasłynął? Ożenił się przecież. To najbardziej pozytywne osiagnięcie Prawicy Razem w tej kadencji. Dlatego go na wiceprzewodniczącego dali.
Jak dla mnie to on sie nie nadaje,powinni wybrac kogos z doświadczeniem
Ponoć po elekcji orator Machera zorganizował fetę z tej okazji,na której to przybił dwożdzia.A jednak jest aktywny.
Nowy wiceprzewodniczący należy do elitarnej grupy milczących radnych t.z.n.mówi to co myśli.Do aktywistów tej specgrupy należą Tera,Sima zaś Machera jest zdecydowanym jej liderem .Na sesjach RM ich charakterystyczne zachowanie polega na tym,że nigdy nic nie mówią lecz często podchodzą do Prezydenta i szepczą mu coś do ucha.Specjaliści od ruchu warg twierdzą ,że namawiają go do wstąpienia do swej grupy.
Myślę że mógłby mu za list odpalić, ale w nos piąchopiryne za takie roznoszenie listów.
Szkoda gadać, cała ta prawica razem czy tam osobno to jedno wielkie nieporozumienie
Nowy wiceprzewodniczący ma obok swojego bloku wielki błotny parking i nie potrafii od 2 lat nic z tym zrobić, do tego ma słabą głowę i zaszalał na półmetku kadencji aż z 6 inerpelacjami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!