Jeśli chodzi o listy to on ich po prostu nie roznosi. W swoim rejonie pojawia się wtedy, gdy musi roznieść renty, emerytury itp. bo wtedy może dorobić parę groszy, a na listach... no cóż nikt mu złotóweczek nie odpala.
jeśli Machera przybił gwozdzia to ciekaw jestem czy listy nazajutrz byly w odpowiednich skrytkach?
Facio uczył mnie WOS w klasie maturalnej w TPS. Jeżeli nauczyciel może być normalny to On taki jest. Moja klasa Go lubiła i nie tylko moja. Pozdro
Listy nazajutrz? Żartujesz. Raz na tydzień, to rekord. Wszak wiele roboty na każdym kroku czeka go w samorządzie - sesje, komisje, dyżury, spotkania z wyboracmi, interwencje społeczne, narady w klubie itp. Ile to się chłop narobic musi dla dobra wspólnego.
on jest już zajęty nie masz szans, ale próbuj.
jest młody jeszcze wszystko przed nim. Jest nauczycielem w szkole tam gdzie uczył Chojniak. Lepiej że on niż ta Skibicka co weszła na miejsce Błaszczyńskiego. Prawica razem nie ma odpowiednich ludzi.
oj Dionizy, wiesz że bycie młodym nie oznacza bycie czystym :-) przecież młodszy od niego radny były tapicer mocno brał do siebie maksymę że "młodość musi się wyszumieć" hehehe no i szklarza musiała zatrudnić spółdzielnia mieszkaniowa :-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!