No właśnie. Czy ktoś odczuł jakieś działania p. Radziszewskiej na rzecz Piotrkowa i okolic???
Droga z Piotrkowa do Sulejowa (ok 12 km) zajmuje czasami nawet 20 minut, a jak przychodzi piątek i to jeszcze w wakacje to jeszcze dłużej.
A kochane GDDiK zarządzana przez PO robi drogi bez pojęcia. S8 poprowadzili takim przebiegiem, że skarb państwa będzie musiał płacic ogromne ryczałty za korzystanie z A1 która na pewnym odcinku będzie bezpłatna. A to wszystko przez wyznaczenie owego przebiegu S8.
P.S.
Głosowałem na PO.
Tylko PO co???
To dlaczego WSZYSTKO WIEDZĄCA Pani Poseł nie zglosiła tego wniosku jako poprawki do budżetu w sposób taki cyt:" JAK SIE TO POWINNO ROBIĆ".Odpowiedź jest prosta: BO TO KOLEDZY STWORZYLI TEN BUDŻET I NIE WYPADA PANI POSEŁ Z PO TO KRYTYKOWAĆ.Cóz Ją obchodzą POWAŻNE problemy naszego Regionu.Byle by tylko zrobic Rajd Rowerowy i załapać się na następną Kadencję, prezentując Pakiet Obietnic w kampanii Wyborczej.
Żenujące jest to , że p. Radziszewska niby piotrkowska posłanka głosowała przeciwko poprawkom korzystnym dla naszego regionu (chociażby budowa S12) kierowała się partyjnackim posłuszeństwem a nie dobrem swoich wyborców. mam nadzieją ,że wyborcy będą o tym pamiętali przy urnach wyborczych
Tyle lat minęło, a nasza posłanka, choć wie jak to zrobić, jakoś nic dla naszego regionu nie zrobiła...
No,może poza gadaniem...
Nie bardzo rozumiem tego oburzenia Pani minister. Czy to źle, że poseł ziemi piotrkowskiej Pan Ostrowski zgłasza poprawki bardzo istotne dla miasta i regionu? A może winien tyko grzać sejmową ławę czterema literami za nasze pieniądze i siedzieć cicho jak przysłowiowa mysz pod miotłą jak wielu innych? Czy wówczas byłoby to poprawne politycznie i nie wywoływało krytyki?
Przecież po to wybraliśmy naszych przedstawicieli, by tam w Warszawie walczyli o nasze sprawy.
Brawo, tak trzymać Panie pośle!!
I jeszcze jedno:
Cyt. „Pan Ostrowski już od kilku lat jest posłem, więc gdyby chciał być skuteczny w swoich działaniach, to zrobiłby tak, jak powinien to zrobić - powiedziała posłanka Radziszewska.”
Szkoda, że nie uchylono rąbka tajemnicy jak powinien poseł uczynić by wilk był syty i owca cała.
Ta pani to tylko bzdurne rajdy rowerowe potrafi robić,dla miasta już nic.
Poseł Ostrowski mógł wnieść poprawkę ws. wybudowania międzynarodowego portu lotniczego w Piotrkowie, toby się dopiero zasłużył dla regionu. Żenada, co on zrobił tak naprawdę? Nic, nawet wypowiedzieć porządnie się nie umie, nadaje się na posła jak Lato na prezesa.
ps
zresztą Radziszewska to też zawód
Ale premie wypłacają sobie co kwartał.
Po wypowiedział na tym forum, widzę Piotrków jak był czerwony za PRL- taki jest. Ja osobiście mam dość komuchów. Niech się nie wypowiadają bo ci co pamiętają to zdania nie zmienią.
Czerwony? Bzdura! Piotrków jest teraz czerwono- czarny. Ta piosenka to o naszym mieście:
"Ty wiesz kto rządzi w mieście
Tu biskup z komisarzem, King
Tak mówił mu przyjaciel
Długi, chudy Lolo
Kiedy wyszli na ulicę
Zapalić spliffa z colą
Mam dosyć tego miasta
Czerwono-czarnej mafii
Czy mnie rozumiesz Lolo
Czy wiesz co mnie trapi "
A to niedawno było o nas:
"Dziś Kingy siedzi w celi
Wspomina dobre dni
(...)
Lecz nikt o nim już nie mówi
Nikt o nim nie pamięta"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!