Każdy pomysł jest dobry..a zaczęło się od Szymbarka i jego najdłuższej deski..
Jakiś nieuk wczoraj w Teleexpressie powiedział "radomska ławka" zamiast radomszczańska.
Ale bym się napił piwka na takiej ławeczce. I ile butelek można by ustawić obok siebie? :)
a może tak zamiast ławki przydało by się rondo w mieście ?
Przecież już jedno jest. A poza tym na rondzie nie można usiąść. ;)
Można usiąść. Np. w Piotrkowie, na tym wielkim głazie!
Butelka ma średnicę ok. 7,5cm
Zmieszczą się 1253 piwa i otwieracz
Trzeba odliczyć kilka butelek na moje pośladki, miejsce na fajki ewentualnego współtowarzysza. Mam też nadzieje, ze drzewko albo chociaż jakieś krzaczki są na przeciwko bo obchodzić taką ławeczkę po kilku metrach piwa to ja dziękuje.
P.S.
Policzyłeś chyba tylko możliwość postawienia jednej butelki przy drugiej? Ja bym tutaj zastosował metodę obliczenia według pola powierzchni. Czyli butelka ma jakieś 3,14*3,8(2)= 45,35 cm2 natomiast ławka 9.400*40 (tak strzelam bo nie wiem ile może mieć)= 376.000 cm2. Czyli będziemy mieli 376.000:45,35= 8291,06 piwa :)
Mogłem się pomylić bo z matematyka to ja mam do czynienia tylko przy liczeniu pieniędzy więc w razie czego proszę o poprawki
Ale "wykształciuch"się znalazł.He,he,he.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!