Radny Janie a co z zapadnieta chyba studzienka w Al 3 Maja kolo prokuratury?? jak wpadnie cale auto dopiero zareaguja
Nie tylko tam kostka brukowa staje na baczność. Ile jest jeszcze dziur i zniszczonych płyt chodnikowych? Ten tylko wie, kto chodzi pieszo. "mol" jeśli jeździsz autem, wyjdź na spacer z p.Radnym, potknij się, wybij zęba, a szybko zmienisz zdanie...
Gdybyśmy mieli więcej takich radnych jak pan Dziemdziora to Piotrków, Polska wyglądałby zupełnie inaczej. No a tak prezydentem miasta zostaje przypadkowy człowiek który potrafi tylko przytakiwać i nie jest groźny dla swego poprzednika. Znaczy się gwarantuje nie rozliczanie poprzedników. Więcej na stronie: http://sklave.manifo.com
Panie Lesina23 - zachęcam do lektury ustawy o samorządzie gminnym w tym art 23 i artykułów dotyczących organu wykonawczego.
a te wszystkie ścieżki rowerowe te muszą mieć takie wysokie krawężniki, nie może być łagodnych zjazdów i podjazdów, co to za jazda rowerem jak co chwilę trzeba się zatrzymać bo krawężnik wysoki, czy ktoś kto robił te ścieżki to pewnie nigdy nie jeżdził rowerem
To może niech zawnioskuje o oświetlenie ul.daniłowskiego od podstawówki do ul. Polnej bo ja wnioskowałam już od lat.środek miasta a latarni ani dudu.też nie jest bezpiecznie. Panie Janie do dzieła!
Dlaczego jak czytam "Radny wnioskuje..." myślę: Jan Dziemdziora? Brawo panie Janie! Jest pan jedynym prawdziwym radnym! Pozostali to darmozjady liczące na układy i układziki...
Służbista. Może czas już na emeryturę? Już mnie nudzą zdjęcia i relacje z spacerków radnego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!