Mam nadzieję, że to nie ta dziura, którą Pan Jan załatał na jesień.
Radny Dziemdziora.
Przepraszam Pana Radnego.
A ty wyluzuj, pośladki swobodnie ;-)
To rower - tylko w polskiej transkrypcji z rosyjskiego ( cyrylica).
Może p.dziamdzior zobaczy jak są zas......ne trawniki , chodniki , jak wdepnie to chyba coś się ruszy w temacie!
Kiedy się w końcu nauczysz pisać jego nazwisko? A może celowo je przekręcasz?
a rzeczoznawca z firmy interrisk to specjalista nie z tej ziemi, stwierdził na samym początku, że to tylko ciężarek/odważnik się odkleił... kiedy zakręciliśmy felgą było gołym okiem widać, że jest krzywa a rant został sprasowany... jeśli musisz coś im zapłacić to cie znajdą na końcu świata, a jak przychodzi, że muszą komuś coś wypłacić to wypinają się zadkiem i wmawiają bzdury w żywe oczy...
chyba tak, mnie szkodę wycenili najpierw na 1800zł, ale później stwierdzili jednak, że będzie to 750zł, a jeszcze później, że jednak jeśli chce jakieś odszkodowanie to muszę się odwołać raz do łodzi a innym razem piszą, że do warszawy... i tak od ponad roku...
o odszkodowanie nie ma sie co starac bo i tak nie wypłacą! przerabiam wlasnie ten temat rozwalilem 2 stalowki nadaja sie na złom, policja przyjechała spisała co potrzeba zgosilem sie do ubezpieczalni, rzeczoznawca wyciel szkode na 294zł a wypłacają od 300zł. Odwoływałem sie itd i to samo:/ szkoda, ze wszystkich 4 nie pokrzywiłem wtedy by może zapłacili:/ chore przepisy!!!
wystarczy spojrzec na ulice i nie potrzeba doktoratów zeby to stwierdzic. nedzna fuszera byle taniej.
Wstrząsające...Raz też rozwaliłem oponę na dziurze ale jakoś mi do głowy nie przyszło by iść z tym od razu do mediów.Chyba muszę zostać radnym.To nawet nie jest śmieszne a żałosne.Biedny tam machnie ręką powie trudno a Ci co są za to odpowiedzialni w sumie idą w media..żenada
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!