myśl ustawy art.9 a mówi :osoba która napotka psa lub kota,w szczególności pozostawionego na uwięzi ma obowiązek powiadomić o tym najbliższe schronisko dla zwierząt ,Straz Gminną, lub Policję-zaniechanie ze strony powołanych przec sejm kierowac na adres redakcja@poradnikrestauratora.com.pl ,pozdrawiam pozbawionych uczuć
"(...) w pracy psa działają cztery czynniki: pasja łowiecka, wiatr, chody i inteligencja... Bobik ma chody i dobrze czuje wiatr..."
otuz to moze zacznijmy bronic wszystkich zwierzat krow koz koni i innego wszelkiego bydla lancuchowego a nie tylko psow. Czy pies jest lepszy od takiej krowy
no dobra wszystko ladnie a jak pies trzymany jest w domu nie ma nikogo przez minimum 8h chce mu sie srac lac i nie moze tego zrobic to fajnie mu jest?? o tym ktos pomyslal? a pozniej pan po 8 h wypuszcza pieska a ten wali piramide a pan nie sprzata i taka jest rzeczywistosc
A mnie ta akcja się podoba:-0 Trzeba pomagać zwierzętom. Nie można ograniczać się jedynie do ludzi.
Brawo! Bardzo dobrze, że są tacy ludzie, którym los zwierząt nie jest obojętny i starają się im pomagać.
W Piotrkowie podobnych kłopotów z psami nie brakuje, więc dobrze, że ktoś pomaga.
Czy przez przykucie sie do falszywej budy pan radny rozwiązał jakikolwiek problem z psami w mieście???
No właśnie - nie.
No właśnie!
Jedna wielka obłuda i zabawa w miłośnika zwierząt.
Zamiast sie przykuwać i pozować do zdjęć, można zakasać rękawy i NAPRAWDĘ coś zrobić.
w odróżnieniu od Ciebie jestem wrażliwa i nie zastanawiam sie przy pomaganiu czy ktos mi będzie klaskał i czy dostane medal, wspieram i ludzi i zwierzeta a dla Ciebie pała filozofie za dychę
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!