tak,tak .... to taksówkarz był pijany a ta szyba co wyleciała to sama sie stłukła, a ja byłem trzeźwy jak świnia...
Człowieku o czym ty mówisz nigdy nie widziałem tego psa bez smyczy. Chyba ktoś miał halucynacje.
No a teraz dzięki takiemu panu posypie się pełno mandatów bo będą na to zwracać szczególną uwagę.
Podziękowania dla donosiciela.
- Proszę pana, z tymi szybami to było tak: Na trzecim piętrze psozła jedna, na szóstym jedna i na ósmym jedna.
- Na szóstym dwie.
Żona Jarząbka (do Misia): Proszę pana ! Z tymi rurami to było tak: zimą wyleciały okna. U nas dwa, na szóstym piętrze dwa i na siódmym dwa.
Synek Jarząbka: na siódmym jedno !!!
Bo to była smycz wirtualna - niewidzialna. A Ci ludzie się czepiają. No taki najnowszy wynalazek. A, że mało kogo na nią stać to już inna bajka. Ciekawe do ilu metrów na takiej smyczy można trzymać psa?
www.allegro.pl/item_666777888_smycz_magnetyczna_od radnego.html - oczywiście link fikcyjny :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!