W dość dziwnej wypowiedzi Pana Radnego interesują mnie dwa szczegóły:
1. Jaki to program realizowany jest przez prezydenta, a możliwy do zakończenia przez radnego?
2.Jak cokolwiek może być napędzane jednym trybem??
Kiepsko wróży miastu taka technika. Tryby muszą być co najmniej dwa, i muszą się zazębiać. Jakoś się to kojarzy ze współpracą, nieprawdaż???
Co za bzdura i kto to pisał?
Po pierwsze, nie było żadnego głosowania nad odwołaniem radnego Mariusza Staszka. Głosowano wyłącznie nad wprowadzeniem do porządku obrad takiego wniosku.
Obecnych na posiedzeniu komisji było nie 7 a nie jak napisano 6. Janina Skibicka (Prawica Razem), Mariusz Staszek (Prawica Razem), Paweł Załoga (Rozwój i Gospodarność) i Beata Dróżdż (Prawo i Sprawiedliwość). Ta czwórka radnych głosowała przeciwko wprowadzeniu tego punktu do porządku obrad. Paweł Ciszewski (Platforma Obywatelska), Tomasz Sokalski (Unia Pracy) i Jan Dziemdziora (Sojusz Lewicy Demokratycznej) głosowali za wprowadzeniem. W posiedzeniu nie wziął udziału tylko 1 radny Marek Konieczko (Prawica Razem)(nieobecność usprawiedliwiona).
I gdzie tu jest rzetelność dziennikarska?
Obecnych na posiedzeniu komisji było 7 a nie jak napisano 6.
"Nigdy nie kryłem, że nigdy że jestem..." cóż za "logiczna " wypowiedź ! ciekawe, komu zabrakło stosownego wykształcenia - radnemu, czy autorowi artykułu ?
A co albo kogo oni z tej komisji rewizytują?
Przyjaciół w Kostromie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!