Nie 400, tylko prawie 500 (tysięcy).
Noż ...., przedsiębiorca, który łaszczy się na 15 tysięcy złotych?!
Takie przedsiębiorstwa to i ja mogę sobie otworzyć! Ukradł, potem kandydował, potem się złajdaczył politycznie przechodząc z PSL do Razem dla Piotrkowa (za korzyść materialną - hala balonowa odsprzedana miastu), a potem jeszcze taki...... miał czelność zasiadać w ławach urzędu jako wybrany przedstawiciel ludności Piotrkowa.
PS A jak miał czelność złodziejskimi oczami spoglądać na wyborców z agitacyjnych plakatów wyborczych w 2010 roku??? Tupet to za mało powiedziane.
Znowu będą go ratować z tarapatów pewnie znowu jakiś "przelew" pojedzie z ratunkiem.
Kto na niego głosował?Kwiat polskiego narodu jak czytam kto zasiada w radzie to rece mi opadają.Co ten człowiek sobą reprezentuje.Ponoć to były przedsiębiorca patrząc na oświadczenie majątkowe nie dorobił się chłopina i do koryta ciągnęło żeby się nachapać.Przechandlował się w radzie-to już świadczy o jego niskim morale.DZIADYGA!!!!!!!
Tak wielu spalonych koleżanek i kolesi nie miał żaden z naszych prezydentów. Jednym słowem to jest kompromitacja.
Wokół Pobożnego znalazło się kilku typowych karierowiczów, których zgubiła żądza pieniądza. Zapomnieli, że z szarego człowieka stali się pełną gębą osobą publiczną, której lud się przygląda. A że lud w dobie internetu nie jest tak głupi jak kiedyś a informacja przebiegają mega szybko nie daje się tak ogłupić. Wiadomo co, gdzie, kiedy itp. Np. Pobożny na Sylwestra bawił nad morzem u Doradcy, a do rytmu grał im dyskdżokej pan Ziębakowski taka malutka, mało znacząca informacja.
Kiedyś do takiej wymiany informacji pomiędzy ludźmi było ciężko. Mało kto miał do niej dostęp. Było to nie do pomyślenia. Był tzw. ciemnogród i można było się bawić na całego. A teraz naciskam enter i wie wiele osób znacznie więcej niż kiedyś.
Moze by ktos podal nazwisko tego pana, zeby bylo wiadomo na kogo nie glosowac...skoro jest wyrok to juz nie tajemnica
wpisz sobie w googlach -rada miasta Piotrkowa Trybunalskiego,to będziesz wiedział.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!