Homoseksualizm był uważany przez środowiska lekarskie za chorobę psychiczną aż do 1991 roku, kiedy to wykreślono ją z rejestru zaburzeń psychicznych. Jednak mimo tego, że oficjalne stanowisku uległo zmianie, nie zmieniła się świadomość niektórych ludzi, dla których nadal homoseksualizm jest odchyleniem od normy. Nadal istnieją ośrodki, które oferują wyleczenie z homoseksualizmu.
a ja skarżę się na Strefę Fm , że zaprasza takie lewackie cieplaki :)
Do forumowiczów o nickach "ku-klux klan" i "Marek" : Idiotów nie sieją sami się rodzą!
Czy mi się wydaje, czy Miazek jest gejem? Poczuł się urażony trafnym określeniem? Może wspólnie z Biedroniem mniam mniam chodzą do klubu:"gryzę i połykam" ?
z homoseksualizmu można się tak samo "wyleczyć" jak z hetereseksualizmu, proponuję średniowieczne katolickie metody np. palenie na stosie, łamanie kołem itp. Niektóre środowiska uważają do tej pory np., że ktoś niedawno chodził po wodzie, albo że można urodzić dziecko i być dziewicą.
Homoseksualista sadysta?Ale Ty niemądry jesteś.
Gratuluję obywatelskiej postawy Panie Szymonie. Zrobił Pan,to co powinno zrobić wielu z nas. Trzeba walczyć z głupotą i pogardą wobec bliźniego. Osoba, która wyraża się w taki sposób o innych, używając języka nienawiści, nie powinna pełnić funkcji publicznych.
„wszystkie osoby będące Pawłowicz są chore psychicznie i powinny się leczyć”
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!