jest w tym pewna logika ,najpierw podnieśli SOBIE diety ,teraz podniosą nam maksymalnie ,,,, i jeszcze zechcą dostać się do /koryta/ na następna kadencję ? czyli drobny handel i usługi do piachu -CELOWE DZIAŁANIE?
Radni Janik i Głowacka Czajka Tera Olejnik z pieskiem Wójcik Cecotka Masiarek i reszta bezradnych podnieśli sobie maksymalnie diety z pieniędzy Piotrkowianin a teraz każą każdemu płacić na swoje wypłaty. Nie pokazujcie się na ulicy bo miło to już było i usłyszycie co o Was Piotrkowianie myślą.
Miasto w którym największym pracodawcą jest pan prezydent, od dawna skazane jest na śmierć. Tyle tylko , że to proces wieloletni i niektórzy zapewne dotrwają na ciepłych posadkach do emerytury . A co potem? A kogo to obchodzi?
Niech mi któryś z nich przyjdzie i będzie prosił o głos na niego w wyborach do samorządu to od razu dostaje w twarz.
Chciałbym uprzedzić wszystkich chętnych do kandydowania do przyszłej rady miejskiej że jeśli nie zagwarantują mi obniżenia kosztów życia w mieście lub nie zagwarantują tego swoim majątkiem to niech zapomną że będą mieli mój głos a myślę że takich głosów będą setki
Radny Cecotka chce wszystko pozamykać w mieście bo oszczędności ale łapka w górę za podnisoienim sobie pensji radnego o sto procent.
Zjawię się na kolejne jego spotkanie na ulicy i nagram jak szybko zwija ten swók kiosk. Myśli że w Piotrkowie 60 tysięcy idiotów mieszka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!