No i git chcieliście Krzysia to macie, a teraz komentujecie ile to on zarabia
Ja też miał dodatek lat pracy ale to było dawno. Następnym razem zastanówcie się na kogo głosujcie, bo mnie może już nie być nawet nie starcza na leki, a za bóg zapłać nie chcą dać. A może lepiej będzie tam wysoko w górze
To jeśli radni tak mało mają pieniędzy to po co się tam pchają. Widocznie nie jest tak źle z pieniędzmi.
Moze Bog zaplac skoro nasi wlodarzae sa tacy koscielni i powierzyli rzadzenie Matce Boskiej....
Radni też powinni dostać ppdwyzke diety. To co dostają obecnie to nawet na obiady w barze mlecznym nie wystarczy
Boże ukochany a człowiek musi żyć za tysiąc no i gdzie sprawiedliwość kto nam Pomorze tym biednym emerytom
Do narzekających. Trzeba się było uczyć. Ja zarabiam 3 x więcej, niż Pan prezydent
Czy byłby to ktoś inny, czy ten pensja jest minimalna. To zaledwie ciut powyżej dwóch średnich krajowych. Jestem zdania, że za pracę w której jest się na przysłowiowy gwizdek, z dużą odpowiedzialnością należy odpowiednio czyli dużo płacić. Być może dlatego, jak twierdzą niektórzy, w Piotrkowie i wielu innych miastach po prostu nie było z kogo wybierać, bo prawdziwi menadżerowie, a takie osoby byłyby pożądane, za takie pieniądze nie garną się do zaszczytnej funkcji. Ma rację ktoś z moich przedmówców, że powinno być zróżnicowanie, bo przecież Prezydent Warszawy R.Trzaskowski ma podobną pensję do naszego włodarza, chyba, że jest to nadrabiane prestiżem.
a ile pisiorki w spółkach skarbu państwa mają? ze trzy razy lepiej. a jak nie to nagrody jak premier szydło po kilkadziesiąt tysi. Bo im się należało
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!