metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)29.11.2018 20:54

No i git chcieliście Krzysia to macie, a teraz komentujecie ile to on zarabia
Ja też miał dodatek lat pracy ale to było dawno. Następnym razem zastanówcie się na kogo głosujcie, bo mnie może już nie być nawet nie starcza na leki, a za bóg zapłać nie chcą dać. A może lepiej będzie tam wysoko w górze

10

gość ~gość (Gość)29.11.2018 21:14

To jeśli radni tak mało mają pieniędzy to po co się tam pchają. Widocznie nie jest tak źle z pieniędzmi.

30

gość ~gość (Gość)29.11.2018 21:18

Taaaka pensja? Za nic nie robienie?

20

gość ~gość (Gość)29.11.2018 21:40

Moze Bog zaplac skoro nasi wlodarzae sa tacy koscielni i powierzyli rzadzenie Matce Boskiej....

50

gość ~gość (Gość)29.11.2018 16:39

Radni też powinni dostać ppdwyzke diety. To co dostają obecnie to nawet na obiady w barze mlecznym nie wystarczy

05

gość ~gość (Gość)29.11.2018 13:14

Boże ukochany a człowiek musi żyć za tysiąc no i gdzie sprawiedliwość kto nam Pomorze tym biednym emerytom

115

architekt ~architekt (Gość)29.11.2018 22:13

Do narzekających. Trzeba się było uczyć. Ja zarabiam 3 x więcej, niż Pan prezydent

33

też Piotrkowianin ~też Piotrkowianin (Gość)29.11.2018 23:28

Czy byłby to ktoś inny, czy ten pensja jest minimalna. To zaledwie ciut powyżej dwóch średnich krajowych. Jestem zdania, że za pracę w której jest się na przysłowiowy gwizdek, z dużą odpowiedzialnością należy odpowiednio czyli dużo płacić. Być może dlatego, jak twierdzą niektórzy, w Piotrkowie i wielu innych miastach po prostu nie było z kogo wybierać, bo prawdziwi menadżerowie, a takie osoby byłyby pożądane, za takie pieniądze nie garną się do zaszczytnej funkcji. Ma rację ktoś z moich przedmówców, że powinno być zróżnicowanie, bo przecież Prezydent Warszawy R.Trzaskowski ma podobną pensję do naszego włodarza, chyba, że jest to nadrabiane prestiżem.

02

gość ~gość (Gość)30.11.2018 04:31

kierowca tira ma więcej od taliego prezydenta czy starosty

13

gość ~gość (Gość)30.11.2018 04:33

a ile pisiorki w spółkach skarbu państwa mają? ze trzy razy lepiej. a jak nie to nagrody jak premier szydło po kilkadziesiąt tysi. Bo im się należało

13

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat