metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zenek ~zenek (Gość)17.12.2009 13:11

"mieszkaniec" napisał(a):
A ja w to co napisałeś nie wierzę. I Chojniak i obecni radni zrobią wszystko żeby się ponownie załapać. Oni tworzą lity kandydatów a nie my mieszkańcy. Podobna sytuacja jest z wyborami do obu parlamentu. Kolesie są na listach bo jest to ich dodatkowy kilkudziesięciotysięczny dochód. Za takie pieniądze z diety radnych można można jako tako żyć przez 4 lata bez pracy albo kupić niezły samochód nie zaciągając kredytu. Ja bojkotuje wybory bo nawet gdy do urn pójdzie tylko 10 osób to i tak wybory będą ważne.

zapisz się do partii i będziesz mógł startować!

00

dzony ~dzony (Gość)17.12.2009 13:12

No to całe to towarzystwo na czele z Chojniakiem bardzo się zdziwi w przyszłym roku przy urnach.

00

witold k ~witold k (Gość)17.12.2009 13:34

Mam wrażenie, że RM nie zdała egzaminu. To oczywiste, że cenę należało ustać, że musiała spełniać oczekiwania projektu budowy oczyszczalni. RM miała w obowiązku zapisać przyszłą odpowiedzialność za problemy. Mam nadzieję ze sporządzono stosowną notatkę na ewentualną klapę z inwestycją. Ja uważam, że w małej ojczyźnie nie ma potrzeby zamiatać pod dywan problemów a je wskazywać. W ten sposób budować współodpowiedzialność za ewentualne problemy. Odrzucenie w głosowaniu tej ekipy nic nie zmienia. To mieszkańcy są suwerenem i potencjalnymi dłużnikami.

00

Jerry ~Jerry (Gość)17.12.2009 13:50

Myślę, że zaoszczędzenie 10% wody w gospodarstwie domowym jest jeszcze dość łatwe do zrobienia. Wystarczy, że nie będzie ciekła spłuczka w WC a krany będą szczelne. A jeżeli teraz nic nie przepuszcza, to... możemy być brudniejsi o te 10%. Chyba mało kto to zauważy, no może poczuje.

00

bywalec ~bywalec (Gość)17.12.2009 13:57

W pełni popieram Korespondenta. Radni, którzy głosowali przeciw chcieli przede wszystkim zrobić na złość prezydentowi. Taka piotrkowska małość.

00

zet ~zet (Gość)17.12.2009 14:06

Wywalczyli 9 groszy!!!! A ile kasy wzieli za nadzwyczajne sesje?? Jak zwykle sprzedali mieszkańców za pare złotych. Przy urnie bede pamietał!!!

00

dzony ~dzony (Gość)17.12.2009 14:39

Tyle samo powinni dostac za "nadzwyczajne sesje".
Po 9 groszy na łeb.

Komentarz był edytowany przez autora: 17.12.2009 14:40

00

od urodzenia piotrkowian ~od urodzenia piotrkowian (Gość)17.12.2009 15:14

Do Korespondenta: To prawda. Uczestniczyło w tym też i całe piotrkowskie PiS 3 radnych: Adam Gaik, Piotr Masiarek, Beata Dudzińska. Całe szczęście, że PiS liczy tylko 3 radnych.

00

nie jest dobrze ~nie jest dobrze (Gość)17.12.2009 15:18

najbardziej szkodliwy prezydent i rada miasta od 1989r.

00

zet ~zet (Gość)17.12.2009 15:22

"dzony" napisał(a):
Tyle samo powinni dostac za "nadzwyczajne sesje".
Po 9 groszy na łeb.

zgadzam sie w 100%

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat