zapisz się do partii i będziesz mógł startować!
No to całe to towarzystwo na czele z Chojniakiem bardzo się zdziwi w przyszłym roku przy urnach.
Mam wrażenie, że RM nie zdała egzaminu. To oczywiste, że cenę należało ustać, że musiała spełniać oczekiwania projektu budowy oczyszczalni. RM miała w obowiązku zapisać przyszłą odpowiedzialność za problemy. Mam nadzieję ze sporządzono stosowną notatkę na ewentualną klapę z inwestycją. Ja uważam, że w małej ojczyźnie nie ma potrzeby zamiatać pod dywan problemów a je wskazywać. W ten sposób budować współodpowiedzialność za ewentualne problemy. Odrzucenie w głosowaniu tej ekipy nic nie zmienia. To mieszkańcy są suwerenem i potencjalnymi dłużnikami.
Myślę, że zaoszczędzenie 10% wody w gospodarstwie domowym jest jeszcze dość łatwe do zrobienia. Wystarczy, że nie będzie ciekła spłuczka w WC a krany będą szczelne. A jeżeli teraz nic nie przepuszcza, to... możemy być brudniejsi o te 10%. Chyba mało kto to zauważy, no może poczuje.
W pełni popieram Korespondenta. Radni, którzy głosowali przeciw chcieli przede wszystkim zrobić na złość prezydentowi. Taka piotrkowska małość.
Wywalczyli 9 groszy!!!! A ile kasy wzieli za nadzwyczajne sesje?? Jak zwykle sprzedali mieszkańców za pare złotych. Przy urnie bede pamietał!!!
Tyle samo powinni dostac za "nadzwyczajne sesje".
Po 9 groszy na łeb.
Do Korespondenta: To prawda. Uczestniczyło w tym też i całe piotrkowskie PiS 3 radnych: Adam Gaik, Piotr Masiarek, Beata Dudzińska. Całe szczęście, że PiS liczy tylko 3 radnych.
zgadzam sie w 100%
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!