A jak według Ciebie nazwać podwyżkę o 9,97%?
A pamiętasz że kadencja się kończy, tak sobie dedukuję, że może ktoś szykuje sobie stołek. Ale to tylko takie moje gdybanie...
Muszę dokładnie zapamiętać nazwisko prezydenta jego zastępców oraz wszystkich z rady miasta. NIE DOSTANIECIE WIĘCEJ MOJEGO GŁOSU!!!
polak mały napisał < nie chcemy takiego prezydenta> co zrobil złego ? czym inni sie wyróznili oprócz obietnic? czy nic w miescie nie zmieniło sie? a może ten nie obiecuje gruszek na wieżbie ale robi co sie da zrobić w miarę możliwości pienieznych?wolisz obietnice? czy to co masz zrobione na twoich oczach<polaku maly>
Mydlenie oczu tym że utracimy dotację na modernizację oczyszczalni ścieków to stary chwyt i szntaż. Nikt w projekcie nie narzucił takiej podwyżki. Jeżeli niby w projekcie była stawka wyższa o 11% to dlaczego zaproponiowali niższą? Manipulacja niewiedzą mieszkańców-to wszystko!
Paranoja! Za 2 sesje nadzwyczajne musimy extra zapłacić radnym. A oni drwia sobie z ludzi przyjmując zamiast 11% podwyżki, 9,97% !!! Kpina !!! Naszczęście za rok ich tu juz nie będzie
Nazwiska radnych !!!!!!!!!!!! którzy chcieli dla swoich wyborczych celów upolitycznić gospodarkę naszego miasta. Głosowanie przeciw oznaczało nie powołanie nowej spółki i zaniechanie 160mln z UE dla Piotrkowa. Skandal!!! a 10% podwyżki, to skutek inflacji naszych włodarzy w kraju, a nie miasta.
Bezsensu ta podwyżka i sesja rady. Dlaczego ?!, a dlatego, że powinni od razu o 50 % podnieść opłaty. Za rok o tej samej porze będą znowu dumać jak społeczeństwu miasta Piotrków Trybunalski dowalić podwyżkę, a tak dziś mogli sobie robotę machnąć za 5 lat do przodu.
A ja w to co napisałeś nie wierzę. I Chojniak i obecni radni zrobią wszystko żeby się ponownie załapać. Oni tworzą lity kandydatów a nie my mieszkańcy. Podobna sytuacja jest z wyborami do obu parlamentu. Kolesie są na listach bo jest to ich dodatkowy kilkudziesięciotysięczny dochód. Za takie pieniądze z diety radnych można można jako tako żyć przez 4 lata bez pracy albo kupić niezły samochód nie zaciągając kredytu. Ja bojkotuje wybory bo nawet gdy do urn pójdzie tylko 10 osób to i tak wybory będą ważne.
śmieszno ;-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!