Coś dane za darmo nie ma żadnej wartości, kiedy rządzący to zrozumieją? Albo inaczej: kiedy my, głosujący na rządzących SOCJALISTÓW to zrozumiemy, że jedynym sposobem na zdobycie czegoś jest PRACA, a nie PODATKI i to, że nam ktoś DA.
Miałem okazję być w budynku przy Iwaszkiewicza tuż po oddaniu go po remoncie w 2007r. Jeszcze nawet połowa lokatorów się nie wprowadziła a ściany były pomazane i podrapane, drzwi pokopane i zniszczone, klamki pourywane. Na klatkach schodowych syf, pety, puszki i butelki po alkoholu. Po kontach czuć było mocz. Nawet zwierzęta tak się nie zachowują. Nie mówię, że wszyscy lokatorzy są tacy ... było tak kilka mieszkań które zajmują starsi ludzie i rodziny z dziećmi. Ale reszta to bydło ... Dlatego jestem przeciwnikiem wszelkich mieszkań socjalnych i tego całego rozdawnictwa ... tylko nieróbstwo z tego się robi. Jak dostaje ktoś za darmo, bo twierdzi, że mu się należy przecież! to nigdy nie uszanuje ... Niech zarobi najpierw a potem sobie mieszka i wymaga ...
pracy w bród w Piotrkowie, bez zadnych wymagan 2000 na reke sie zarobi...ale po co jak mozna miec wszystko za darmo...PATOLOGIA
to teraz zapraszam wszystkich do Gomulina zobaczyć słup w środku parkingu i wyremontowaną salę za milion złotych bez klimatyzacji
Robić sie nie chce i tyle.Gonić leserstwo a nie jeszcze im cokolwiek dawać.Najpierw palca później rękę będą wyrywać.Gdyby to ode mnie zależało to piłka byłaby krótka -pracujesz i oddajesz albo utylizacja.
Bo te ponad 60% lokatorów to patologia. Bo nie wierzę że nie mogą znaleźć pracy i zarobić na taki niski czynsz. A są ludzie którzy czekają na te mieszkania. Wywalić do przytułku niech idą mieszkać a dać tym co potrzebują...i zapłacą ten czynsz...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!