metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)01.11.2017 16:44

Bo te ponad 60% lokatorów to patologia. Bo nie wierzę że nie mogą znaleźć pracy i zarobić na taki niski czynsz. A są ludzie którzy czekają na te mieszkania. Wywalić do przytułku niech idą mieszkać a dać tym co potrzebują...i zapłacą ten czynsz...

510

gość ~gość (Gość)03.11.2017 20:06

Robić sie nie chce i tyle.Gonić leserstwo a nie jeszcze im cokolwiek dawać.Najpierw palca później rękę będą wyrywać.Gdyby to ode mnie zależało to piłka byłaby krótka -pracujesz i oddajesz albo utylizacja.

20

gosc ~gosc (Gość)03.11.2017 09:35

to teraz zapraszam wszystkich do Gomulina zobaczyć słup w środku parkingu i wyremontowaną salę za milion złotych bez klimatyzacji

30

gość ~gość (Gość)03.11.2017 07:17

pracy w bród w Piotrkowie, bez zadnych wymagan 2000 na reke sie zarobi...ale po co jak mozna miec wszystko za darmo...PATOLOGIA

121

bleble ~bleble (Gość)01.11.2017 22:24

Miałem okazję być w budynku przy Iwaszkiewicza tuż po oddaniu go po remoncie w 2007r. Jeszcze nawet połowa lokatorów się nie wprowadziła a ściany były pomazane i podrapane, drzwi pokopane i zniszczone, klamki pourywane. Na klatkach schodowych syf, pety, puszki i butelki po alkoholu. Po kontach czuć było mocz. Nawet zwierzęta tak się nie zachowują. Nie mówię, że wszyscy lokatorzy są tacy ... było tak kilka mieszkań które zajmują starsi ludzie i rodziny z dziećmi. Ale reszta to bydło ... Dlatego jestem przeciwnikiem wszelkich mieszkań socjalnych i tego całego rozdawnictwa ... tylko nieróbstwo z tego się robi. Jak dostaje ktoś za darmo, bo twierdzi, że mu się należy przecież! to nigdy nie uszanuje ... Niech zarobi najpierw a potem sobie mieszka i wymaga ...

331

dfgdgdfg ~dfgdgdfg (Gość)02.11.2017 20:40

Coś dane za darmo nie ma żadnej wartości, kiedy rządzący to zrozumieją? Albo inaczej: kiedy my, głosujący na rządzących SOCJALISTÓW to zrozumiemy, że jedynym sposobem na zdobycie czegoś jest PRACA, a nie PODATKI i to, że nam ktoś DA.

80

darej ~darej (Gość)01.11.2017 20:48

przejezdzam tam czesto bo lubie lotnisko, stac ich na tel kablową za 100 zł a nie na czynsz za 30 zł masakkra, moge sie złozyc ze w połowie jest ps3 za 1.500 zł i plazma

270

kres ~kres (Gość)02.11.2017 12:28

Właśnie często Pan Radny pali, nie boi się raka płuc?

101

Panie wiceprzewodnicżący RM ~Panie wiceprzewodnicżący RM (Gość)02.11.2017 09:24

Czy Pana nie obowiązuje zakaz palenia papierosów w miejscu publicznym?

152

deliver ~deliver (Gość)02.11.2017 08:03

pewnie czesc tej patologi to zaraz chce wracac do pudla bo tam lepsze warunki. jak dla mnie to jeszcze w wiezieniach powinni zrobic tak zeby pato nie myslalo nawet przez sekunde o powrocie. zasada jest prosta jesli ktos na cos nie daje swoich pieniedzy to tego nie szanuje. tyle w temacie.

201

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat