Bo te ponad 60% lokatorów to patologia. Bo nie wierzę że nie mogą znaleźć pracy i zarobić na taki niski czynsz. A są ludzie którzy czekają na te mieszkania. Wywalić do przytułku niech idą mieszkać a dać tym co potrzebują...i zapłacą ten czynsz...
Robić sie nie chce i tyle.Gonić leserstwo a nie jeszcze im cokolwiek dawać.Najpierw palca później rękę będą wyrywać.Gdyby to ode mnie zależało to piłka byłaby krótka -pracujesz i oddajesz albo utylizacja.
to teraz zapraszam wszystkich do Gomulina zobaczyć słup w środku parkingu i wyremontowaną salę za milion złotych bez klimatyzacji
pracy w bród w Piotrkowie, bez zadnych wymagan 2000 na reke sie zarobi...ale po co jak mozna miec wszystko za darmo...PATOLOGIA
Miałem okazję być w budynku przy Iwaszkiewicza tuż po oddaniu go po remoncie w 2007r. Jeszcze nawet połowa lokatorów się nie wprowadziła a ściany były pomazane i podrapane, drzwi pokopane i zniszczone, klamki pourywane. Na klatkach schodowych syf, pety, puszki i butelki po alkoholu. Po kontach czuć było mocz. Nawet zwierzęta tak się nie zachowują. Nie mówię, że wszyscy lokatorzy są tacy ... było tak kilka mieszkań które zajmują starsi ludzie i rodziny z dziećmi. Ale reszta to bydło ... Dlatego jestem przeciwnikiem wszelkich mieszkań socjalnych i tego całego rozdawnictwa ... tylko nieróbstwo z tego się robi. Jak dostaje ktoś za darmo, bo twierdzi, że mu się należy przecież! to nigdy nie uszanuje ... Niech zarobi najpierw a potem sobie mieszka i wymaga ...
Coś dane za darmo nie ma żadnej wartości, kiedy rządzący to zrozumieją? Albo inaczej: kiedy my, głosujący na rządzących SOCJALISTÓW to zrozumiemy, że jedynym sposobem na zdobycie czegoś jest PRACA, a nie PODATKI i to, że nam ktoś DA.
przejezdzam tam czesto bo lubie lotnisko, stac ich na tel kablową za 100 zł a nie na czynsz za 30 zł masakkra, moge sie złozyc ze w połowie jest ps3 za 1.500 zł i plazma
Czy Pana nie obowiązuje zakaz palenia papierosów w miejscu publicznym?
pewnie czesc tej patologi to zaraz chce wracac do pudla bo tam lepsze warunki. jak dla mnie to jeszcze w wiezieniach powinni zrobic tak zeby pato nie myslalo nawet przez sekunde o powrocie. zasada jest prosta jesli ktos na cos nie daje swoich pieniedzy to tego nie szanuje. tyle w temacie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!