metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
#CzasNaZmiany ~#CzasNaZmiany (Gość)02.10.2014 21:41

Czas Na zmiany,
Konwencja Samorządowa z w-ce Prezesem Prawa i Sprawiedliwości Antonim Macierewiczem.
Prezentacja Kandydatów do Jednostek Samorządu Terytorialnego w mieście i powiecie.
4.10.2014 godz. 17.00, Hotel Mercure Piotrków Trybunalskim.
Wstęp Wolny
ZAPRASZAMY
http://www.marcinpietras.pl

Komentarz był edytowany przez autora: 02.10.2014 21:49

35

#CzasNaZmiany ~#CzasNaZmiany (Gość)02.10.2014 21:03

Była odpowiedź, nie było odpowiedzi, była na czas, była po czasie. Oto co jest dla obecnej włądzy najważniejsze, utrzymanie stołków. My mówimy NIE #CzasNaZmiany, czas na nowych ludzi a nie etatowych pożeraczy diet. Czas na ludzi, którzy pomimo wszystko postanowili w tym mieście pozostać.

53

mals ~mals (Gość)02.10.2014 19:12

Po prostu śmiechu warte! Bezradni nie wiedzą już jak zaistnieć w mediach i po prosty się kompromitują. Istny cyrk...

36

riposta ~riposta (Gość)02.10.2014 18:46

"obserwator" napisał(a):
Chyba ci dwaj panowie są po różnych stronach mocy, więc skąd ta koalicja? Kozłowski, jesteś obrzydliwym kameleonem i awanturnikiem. To smutne, że taki osobnik szuka wszędzie swojego miejsca przy "korycie".

Nie musisz się przedstawiać żałosny malkontencie. Domyślam się jakie stowarzyszenie przy korycie "reprezentujesz"

41

swojak ~swojak (Gość)02.10.2014 17:57

Przed wyborami takie wpadki to dla Chojniaka poważny strzał. Oni nic teraz nie zrobią a więc nic nie udostępnią żeby nie było kompromitacji przed mieszkańcami. Różnych szwindli może być dużo. dobrze że radni chociaż tylko dwaj patrzą im na łapy. Mariano potrafi.

50

Emeryt ~Emeryt (Gość)02.10.2014 16:09

"obserwator" napisał(a):
~obserwator (Gość)
1 godzina temu, 14:51
Chyba ci dwaj panowie są po różnych stronach mocy, więc skąd ta koalicja? Kozłowski, jesteś obrzydliwym kameleonem i awanturnikiem. To smutne, że taki osobnik szuka wszędzie swojego miejsca przy "korycie".

Panie Kozłowski boję się , że przez Pańskie około 600 dni nieobecności w pracy (tylko w tej kadencji) ZUS nie będzie miał pieniędzy na moją skromną emeryturę. Oto przykład kandydata na radnego

24

Wyborca z Jerozolimskiej ~Wyborca z Jerozolimskiej (Gość)02.10.2014 16:04

Niiiieeee płacz Koziołku , niiiieee płacz Osiołku , I TAK CIĘ JUŻ NIE WYBIERZEMY

13

nie ma ludzi niezastąpionych ~nie ma ludzi niezastąpionych (Gość)02.10.2014 11:50

Już to przerabiałem za prezydenta W.Matusewicza. Sekretarz Miasta Bogdan Munik odmawiał mi udzielenia informacji publicznej na moje wnioski. Zaskarżyłem decyzję prezydenta do Samorządowego Kolegium Odwoławczego. ten przyznał mi rację i sprawa trafiła do Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego w Łodzi. Sąd przyznał mi rację i Bogdan Munik udostępnił mi oczekiwaną informację publiczną po długim okresie wyczekiwania. Wyczerpałem wszystkie procedury i dopiero uzyskałem to co mi z mocy prawa przysługiwało w terminie 14 dni od złożenia wniosku. Sekretarz Miasta Bogdan Munik utrudniał mi życie bardzo. Zawsze nie miałem racji. Podobnie postępował Marcin Pampuch. Niestety wybrany po Matusewiczu w demokratycznych wyborach prawicowy prezydent Krzysztof Chojniak dalej zatrudnia sekretarza Munika nie bacząc, że mieszkańcom a przede wszystkim wyborcom to się nie podoba. Pozdrawiam i życzę kandydatom do rady miasta zwycięstwa w jesiennych wyborach samorządowych w celu przywrócenia porządku w urzędzie miasta i odwołanie na sesji rady miasta sekretarza Munika.

200

janusz ~janusz (Gość)02.10.2014 12:49

haha lubie takie akcje :) fajnie się patrzy jak ci ludzie walczą miedzy sobą hehe

22

nie ma nigdzie ~nie ma nigdzie (Gość)02.10.2014 13:53

czy jest na świecie gdzieś uczciwa władza/uczciwi rządzący (nie o mentalności Kalego)?

61

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat