metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
tak se siądę i myślę ~tak se siądę i myślę (Gość)25.11.2021 08:28

Niech tylko podniosą opłatę za śmieci o choćby złotówkę... to najczęściej wyszukiwanym hasłem w internecie będzie: "Jak można odwołać prezydenta i radę miasta przed zakończeniem kadencji?"

170

halo5 ~halo5 (Gość)25.11.2021 10:36

A to niespodzianka ;)

70

XD ~XD (Gość)24.11.2021 10:58

Szczytem bezczelności jest wypowiedź ,,radnego' D.Cecotki, że ludzie teraz pokrzyczą, ale potem zapomną. To ten sam człowiek, który głosował za ograniczeniem targowiska tłumacząc się niczym Gowin, że się z tego nie cieszył. Nie wspominając, że pierwsze co zrobił po wybraniu do rady to dołączenie do koalicji Chojniaka

212

go?ć_xxx ~go?ć_xxx (Gość)25.11.2021 13:04

Radni wyprzedził PIS i sami sobie wprowadzili tarczę antyinflacyjną

71

Szyba ~Szyba (Gość)25.11.2021 13:08

Czy któryś z radnych wstawił się za urzędnikami którzy na nich robią i podkładają papiery im pod nos. Czy zabrakło jakimkolwiek empatii

100

Naprawdę?! ~Naprawdę?! (Gość)25.11.2021 17:46

Tylko tyle jest wart honor człowieka? Aż trudno uwierzyć!

60

antysys. ~antysys. (Gość)25.11.2021 07:40

Komentatorzy albo udają, ze nie wiedzą albo rzeczywiście nie zadali sobie trudu aby przeczytać ustawodawstwo dotyczące pracowników samorządowych i związane z tym rozporządzenia. Czy jak się z aktami prawnymi zapoznacie będziecie lepsi nie wiem.

88

Śmiało ~Śmiało (Gość)24.11.2021 20:13

Niech rzuci we mnie kamień ten co nigdy nie dostał podwyżki

218

Monsignore ~Monsignore (Gość)25.11.2021 16:18

Twierdzę ze 100 % przekonaniem, że jest to jedno wielkie s..o od samego początku do samego końca. Mieszkańcom miast i wsi podnosi się podatki i rozmaite opłaty, a rajcowie podnoszą sobie i swoim wierchuszkom pensje, diety i różne dodatki. Nasuwa się teraz pytanie: za co? Zwykły człowiek musi zapie.... na taką kwotę dzień w dzień, często w nocy, często na dworze, a oni spotykają się od czasu do czasu na kilka godzin, siedząc sobie wygodnie w ciepełku. Czy to jest sprawiedliwość podczas rządów - jak na ironię- partii Prawa i Sprawiedliwości? Brak mi słów na określenie tego faktu, wołającego o pomstę do nieba.Powinno to się odbić w wynikach przyszłych wyborów zarówno parlamentarnych,jak i samorządowych. A mieszkańcy Piotrkowa Trybunalskiego powinni zaopatrzyć się w lekarstwa na dobrą pamięć a przy urnach wyborczych do samorządów nie dać się omamić reklamom kandydatów i nie głosować na takie towarzystwo wzajemnej adoracji.

120

mateusza7:13 ~mateusza7:13 (Gość)25.11.2021 23:17

Wchodźcie przez ciasną bramę! Bo szeroka jest brama i przestronna ta droga, która prowadzi do zguby, a wielu jest takich, którzy przez nią wchodzą. Jakże ciasna jest brama i wąska droga, która prowadzi do życia, a mało jest takich, którzy ją znajdują!

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat