żeby wam te publiczne ciezko wyrobione przez spoleczenstwo pieniadze szczescia wam nie dały a przyspożyly jedynie zmartwien. Gardze wami. Biedny emeryt. Mozecie sie cieszyc ale nikt z mojej rodziny nie odda na was chocby jednego glosu.
Czarno na białym kto jak głosuję. Wstyd vo głosowali za takimi wielkimi podwyżkami. Kiedy ja dostanę podwyżkę?
Komedia.
A znajdźcie mi człowieka, który na pytanie "Czy chcesz dostawać więcej pieniędzy?" odpowie "Nieeee!!!".
Powtórzę pytanie, które zadałem pod poprzednim artykułem: jak można być sędzią we własnej sprawie?
Mówiąc szczerze to nie jest etyczne wyrównywać wynagrodzenie od sierpnia. Uchwała została podjęta w miesiącu listopadzie.
A Szanowni Radni bardzo się napracowali w okresie pandemii. Wszystkie sesje korespondencyjne. Żadnej publicznej dyskusji.
A jak wyjaśniła się sprawa zakupionego sprzętu dla Radnych (komputery i oprogramowanie składowane w Biurze Rady)?
Nie zależnie kto będzie przy korycie Lewi czy Prawi,krzywdy zrobić se nie dadzą
Tu nie chodzi o partie tylko podejście tych BEZRADNYCH do sytuacji,gdzie każą nam zaciskać pasa, a sami robią na odwrót
No Mohery oto wasi pupile. Wasza m-na emerytura to 1200 do 1500 zł. Pupile z kolei za dwa dni uczestniczenia w radzie otrzymają minimum 2500 zł.nrtto. Dodatkowo 500 do 1000zł. m-nie za udział w komisjach
Czy to Wam obiecywali i czy spojżą Wam w oczy.
Oj, chyba braknie im odwagi.
Pan Prezydent niech idzie do heri.nga i zarobi takie chociaz polowe takich pieniedzy
A jeszcze niedawno temu Chojniak ze swoimi pomagierami wyłączali oświetlenie uliczne.....
Od nowego roku Piotrków straci kilkadziesiąt milionów złotych wpływów z PIT.
Czy PiS robi to celowo aby doprowadzić większość samorządów do tak dużej ruiny finansowej, aby mogli wprowadzać rządowych komisarzy?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!