A za dwa tygodnie będzie podwyżka za opłaty śmieci... z wytłumaczenie że rosną koszty... żenada.
za chwilę te podwyżki przełożą sięna kolejne podwyżki wody, ścieków, śmieci, podwyzki podatków gruntowego, od prowadzenia działalności i całej masy innych podatków
Po co na nich głosujecie ? Przy następnych wyborach wszystkich wymienić , a następni będą się już bali. Proste ?
Dlaczego dla nas mają być wyższe podatki, a dla nich czekoladki, czas to zmienić!? Zobaczcie jak samorządowcy podnoszą sobie pensje, mało który prezydent miasta, burmistrz, wójt zarobią 18 tys. zł na miesiąc!? Im wystarczy mnie już nie!? Ale mam rozwiązanie, do więzienia sobie pójdę posiedzieć!? Wikt, opierunek gratis, emerytury nikt mi nie zabierze, mieszkanie wynajmę, i jak tego się uzbiera to wszystko przehulam, i znowu wrócę do więzienia.
A im ciągle mało i mało. Tak zastanawiam się co w nich jest takiego, czego my z reguły nie mamy że zasługują na takie wygórowane wynagrodzenia. Przecież to zwykli partyjniacy, karierowicze żadni z nich fachowcy. Oni tylko potrafią jedno doić, doić, i doić państwo, czyli nas!?
Wszyscy komentujący najzwyczajniej tego zazdroszczą. A wystarczyło się uczyć. Pozdrawiam cieplutko.
Ale to bydło was okrada..Nie możecie nic zrobić?
Poczytajcie o Chrzanowie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!