Chojniak chce kontrolować coś ? Szok !
Nastepna sprzedawczyni, chyba piją to od Chrumka
Niepoważnie to wygląda jak na organ władzy. Zamiast współpracy zaczynają się przepychanki. Wygląda na to, że mają coś do ukrycia, jeśli nie chcą udostępnić dokumentów. Okazuje się, że Panu Prezydentowi również nie zależy na kontroli, a to już staje się niezrozumiałe. Powiadomić władze wojewódzkie. Szkoda że współpraca Samorządu z UM jak słyszymy nie
układa się najlepiej.
Komisja rewizyjne od tego jest a Wiernicki nie ma tu nic do gadania... Skoro się boi to widocznie ma czego, nie od dziś wiadomo, że cwaniak z niego niezły
Oj tam zaraz spór, ja z teściową mam na pieńku,to jest problem,Prezyden lub Radny ma kadencję,a ja dożywocie
Komisja rewizyjna ma święte i nie podważalne prawo kontrolować pracę prezydenta i urzedu po się ją powołuje jako organ kontroli jeśli Panu prezydentowi niepotrzebni są radni to nie rozumie istoty samorządu terytorialnego ale cóż się dziwić jak to jest w czystej postaci kariera Nikodema Dyzmy cyrk na kółkach i tyle w temacie
Radni zamiast rozmawiać robią jakieś przedstawienia. Zamiast zwykłej rozmowy pisma, konferencje. Nie dobrze że nie potrafią współpracować na rzecz miasta. Od tego są.
Jeśli dokumenty są ogólnodostępne np w internecie to nie musicie o nie wnioskować hahaha
Panie Janik prosiliśmy pana o pomoc aby nam pan pomógł niestety nie załatwiłeś naszej prośby a teraz jesteś cwaniakiem wstyd nie mam zaufania do was
Tak mówicie o tym humanum ,być może niektórzy skończyli ale za Swoją kasę ,a nie przeszkadzam wam że Wiernicki Kulbat lasek robia MBA z kasy urzędy miasta ????????elektorat Wiernickiego widzę jest odzwierciedleniem jego ,niezbyt bystry a udający najmądrzejszego ????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!