metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Nie wiem, jak Wy... ~Nie wiem, jak Wy... (Gość)27.04.2022 19:10

... ale ja dałbym Im wszystkim ... podwyżkę.

61

kiszony ogór ~kiszony ogór (Gość)27.04.2022 20:33

ludzie!!!!
teraz łatają Jeziorną
Obraz nędzy i rozpaczy
Szkoda naszych pieniędzy z podatków.
To jest jeden wielki szwindel.
To jest niepojęte jak tak można marnotrawić pieniądze.
Naszym radnym dziękujemy...
dziadostwo
Najważniejszy jest poziom samozadowolenia naszych radnych

51

obywatel tego grodu ~obywatel tego grodu (Gość)28.04.2022 07:37

No panie Janik ma pan teraz piękny scenariusz do startu w wyborach.Wystarczy zaprosić panią Jaworowicz mieszkańcy naszego miasta i nie tylko często ją oglądają i nagłośnić sprawę.Może sprowadzić producentów trzody chlewnej na taki reportaż w sumie to oni mogą mieć dużo do powiedzenia.Nie wiem ja tylko podsuwam panu pomysł,a reszta w panach rękach i znajomości w TVP.Bo tu się może nowa puszka pandory otworzyć.

40

? ~? (Gość)28.04.2022 06:58

Strefa gospodarcza na Starym Mieście. To tylko w Piotrkowie... Ciekawe, ile było w kopercie? I czy wziął tylko przewodniczący czy musiał się podzielić? No, jaja jak berety!

40

0ligarka ~0ligarka (Gość)28.04.2022 10:28

A kogo chłopcy z masarni finansowali

50

Hmmm ~Hmmm (Gość)28.04.2022 10:36

Widzę piękne laptopy u Państwa Radnych. Wszystkie takie same. Czyżby służbowe? A jaką podwyżkę za wodę, śmieci czy podatek proponujecie Państwo na 2023?

20

Dramat! ~Dramat! (Gość)28.04.2022 11:20

Ten człowiek nie odróżnia lokaty kapitału od spekulacji! Jak to miasto ma nie być zadłużone???

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat