metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
eskulap ~eskulap (Gość)05.09.2019 06:30

Brawo Pani Elizo, nie za darmo nazywają Panią "Caryca". Konieczko to tylko Agust.

107

gość ~gość (Gość)05.09.2019 17:22

Ejjj jak to jest PiS w Radzie głosuje na PSL ludzie weźta ! To są jakieś jaja ! Panie ZIEMBA ale wstyd! Nawet Rada Pana wystawiła ! Tak żeśta ugrali! Mądre głowy ! Pan Minister musi mieć jakiś inny plan bo ten Wam nie wyszedł !

30

ale... ~ale... (Gość)06.09.2019 15:42

PSL mąci wodę aby łowić ryby. A Wojtysiak już szykuje sieci.

20

lalala ~lalala (Gość)05.09.2019 11:55

A ja powiem tak po co było przenoszenie oddziału dziecięcego z Rakowskiej na Roosvelta to pan Cubała z Wojtysiakiem teraz wielki starosta co tylko bawić się umie a teraz likwidują ja jestem w ciąży i gdy będę rodzić a porodówki nie będzie pojadę do starostwa niech się martwią bo tam urodzę nie mam zamiaru gdzie indziej rodzić niż w piotrkowskim szpitalu tam jest fachowa pomoc już tam rodziłam a więc zamiast zabaw panie Wojtysiak niech te pieniądze pójdą na szpital

111

gość ~gość (Gość)05.09.2019 11:37

Pan w czerwonym krawacie to jego ekselencja Pan radny Michał Szymański zresztą bardzo ważna persona w Powiecie

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat