Brawo Pani Elizo, nie za darmo nazywają Panią "Caryca". Konieczko to tylko Agust.
Ejjj jak to jest PiS w Radzie głosuje na PSL ludzie weźta ! To są jakieś jaja ! Panie ZIEMBA ale wstyd! Nawet Rada Pana wystawiła ! Tak żeśta ugrali! Mądre głowy ! Pan Minister musi mieć jakiś inny plan bo ten Wam nie wyszedł !
A ja powiem tak po co było przenoszenie oddziału dziecięcego z Rakowskiej na Roosvelta to pan Cubała z Wojtysiakiem teraz wielki starosta co tylko bawić się umie a teraz likwidują ja jestem w ciąży i gdy będę rodzić a porodówki nie będzie pojadę do starostwa niech się martwią bo tam urodzę nie mam zamiaru gdzie indziej rodzić niż w piotrkowskim szpitalu tam jest fachowa pomoc już tam rodziłam a więc zamiast zabaw panie Wojtysiak niech te pieniądze pójdą na szpital
Pan w czerwonym krawacie to jego ekselencja Pan radny Michał Szymański zresztą bardzo ważna persona w Powiecie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!