Ta pani to hanba dla Piotrkowa może jakiś prokurator ja uciszy? Ziobro będzie obrońca?ha ha
Pani Dróżdż dostała posadki od PISu i teraz chodzi na ich pasku. Wstyd przynosi naszemu miastu. Srebrniki ważniejsze od przyzwoitości.
Może ta kobita skończyła szkole Rydzyka lub humano? z tont ta mądrość
Sami wierni i praktykujący katolicy jedna rozwódka ,która przysięgę małżeńską składała i rozwód wzięła.Grzech przed Bogiem.Jedna wielka ściema,ale nie którymi można manewrować jak to Jacenty Kurski powiedział ciemny lód wszystko kupi.Notabene sam rozwód kościelny dostał.Córka państwa Kaczyńskich również po rozwodzie.Ludzie to co ze mną jest nie tak bo ja do Kościoła nie chodzę,a mam cały czas tą samą żonę od 27 lat.
Ten była adwokat Król też był obecny , bo rozpoznać nie mogę ?
I bardzo dobrze! Drożdżówka napatrzyła się w tv na Sejm i podobne burdy polityczne chciała wraz z kolesiami urządzić w Sejmiku. Pisowskie brednie o zamachu już się skompromitowały, to teraz będą próbowali pitolić o torturach. Tortury to na nich patrzeć i słuchać.
Kobito największym nieszczęściem jest jak Bóg rozum odbierze
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!