Trzeba było o tym trąbić na początku, a nie teraz... "Mądre my polaki dopiero po szkodzie" ?!
Prawda jest taka że drogą na Moszczenicę zawsze jeździły TIR-y i to sporo przeładowane by uniknąć kontroli na drogach częściej kontrolowanych. Problem nie występuje już pierwszy rok. A łatanie dziur, tym śmiesznym grysikiem i stawiania znaku ograniczenia prędkości to szczyt głupoty. Do kogo się zwrócić o zniszczoną powierzchnię lakieru na pojazdach. I czemu nikt tego nie weźmie pod uwagę przy naprawie dróg.
No a ja się powtórzę. Myślę, że sporo osób cieszy się, że ciężarówki jadą wbrew zakazom przez Moszczenicę i nie ładują się do miasta.
Podejrzewam, że władze Piotrkowa życzliwie patrzą, gdy policja przymyka oko na to, co się dzieje.
coś przydlugo gasili ten mandat,a takich mamy dobrych strażaków w powiecie,a w Rozprzy szczegolnie,zamiast miesiąca gasili cztery,ciekawe czy zwróci Qwczarkowi kasę...
Co ten PiS niby tacy uczciwi ludzie, a tymczasem trzeba było podejmować uchwałę o wygaśnięciu mandatu. To Pan Kukulski nie wiedział, że nie można łączyć funkcji radnego i v-ce wójta? Wstyd Panowie!!!
..czy Gorzkowic?
Może ja się mylę...
Panu Kuku zabawki nie pomieściły się w rączkach i jedną musiał oddać,ciekawe co powie wyborcom...takie typy winny zamiatać ulice
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!