Panie Prezydencie daj spokój z Mediateka weź się za inną robotę a będziemy z tobą i za tobą
dlaczego niektórzy komentujący są tak złośliwi?? Marlena naprawdę dużo robi, w przeciwieństwie do innych radnych, czy komentujący to zazdrosnicy??
W ostatnich tygodniach środowiska żydowskie wywalczyły od Niemców kolejne pokaźne kwoty odszkodowań, tym razem za niemiecką zbrodnię w Jassach, w 1941 r. na ponad 13 tysiącach Żydów. Żydzi jakoś nie przejmują się tym, że państwo niemieckie płaci im w zasadzie nieustannie od dziesiątków lat, że domaganie się odszkodowań "to podejście więcej niż kupieckie", że ktoś może na to wszystko krzywo patrzeć, że to i tamto...
Chciałbym żeby ktoś wreszcie dał nam prostą odpowiedź na bardzo proste pytanie: W CZYM MY POLACY JESTEŚMY GORSI OD ŻYDÓW?
Tu już żadne apele nie pomogą. Tego człowieka należy jak najszybciej odwołać!
Dwoje: największy lawirant i największa przyklejaczka. Wszędzie się pokażą, żeby tylko ekran lub gazeta ich ujęła. Nienawidzę populistów i ściemniaczy.
Mediateka to gwóźdź do trumny tego miasta. Pogrąży Piotrków finansowo i doprowadzi do ruiny.
Brawo Pani Radna Marlena Wężyk - Głowacka. Jedyna w tej radzie której się chce działać.
po ostatniej kadencji Chojniaka nie mam wyjścia. Mam dość dramatu mojego miasta.
Proponuje się zająć się jeszcze bardziej tematem zmian w planowanie zagospodarowania przestrzennego i devaloperką. Tu jest niezły przekręt. Puste place w ruinach starego miasta stoją a wszechmogący przymila się do tych co zabudowują korytarze powietrzne
To są gigantyczne, publiczne pieniądze. Nie można pozwolić żeby kilku nieodpowiedzialnych ludzi nimi szastało! Przy okazji powinno być tez pytanie o rozwiązanie Rady Miasta i odwołanie prezydenta!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!