Może od razu niech tam zrobią kolejny oddział UM??? Przeca tak ciasno w tych urzędach :(((
Niepotrzebne było zaproszenie Dudy - człowieka pełniącego funkcję prezydenta z polecenia Kaczyńskiego i łamiącego Konstytucję na którą przysięgał.
Ciekawy jestem jakie kary zastosują dla mieszkańców za beznadziejną uchwałę antysmogową . Mieszkancy jeszcze się nie orientują czym to grozi nie wymienienie nawet nowych pieców ale niezgodnych z wymogami emisji co w Eurokołchozie jakim jest UE
-Ciekawy jestem kiedy urzędnicy odpowiedzą za kłamstwa w sprawie smogu którego nie ma za to owszem jest promowany smog medialny a portal blokuje komentowanie czyli bierze udział w kłamstwie . Dlaczego media milczą w sprawie oprysków na niebie które trują a wmawia się naiwnym smog . Niebo aż różowo pomarańczowe jest od tego syfu jaki rozpylają samoloty NATO na polskim niebie
Te wszystkie rady miasta bym pogonił oszczędności by były ogromne większe niż z obniżenia emerytur SBekom oczywiście ruch dobry ze strony PiS.I jeszcze temat Urzędów Pracy...skoro bezrobocie jest na rekordowo niskim poziomie po jaką cholerę te przechowalnie kolejnych nieudaczników funkcjonują???chyba najwyższy czas pozamykać UP, które są nieudolne i niepotrzebne!!!
Niech wkoncu nieroby uchwala żeby ludzie co mają pieski sprzątali odchody albo wprowadzić podatki od każdego pieska czy znowu trzeba czekać wyborów
Rada miasta powinna odbyć swoje posiedzenie w starej przychodni na Piomie! Teraz jest tam dużo miejsca, cisza, spokój. Dzisiaj widziałam jak wywozili ostatnie meble z rejestracji. Swoją drogą że żaden z reporterów piotrkowskich tego nie opisał, nie zrobił zdjęcia. Jak ludzie protestowali to było ich pełno. Był "news", był nośny temat a teraz tylko puste korytarze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!