Z całym szacunkiem do tych radnych, ale nie ośmieszajcie się Państwo w oczach myślących bezpartyjnie.
Wyborcy radnej Czechowskiej i radnego Cecotki pewnie są dumni ze swojego wyboru,oboje państwo najpierw byli w opozycji,teraz są w koalicji i głosują za wszystkimi podwyżkami !
Oczywiście że jak najbardziej radni powinni płacić za przejazdy komunikacją miejską. A powinni jak najczęściej korzystać z niej, ponieważ jeżdżąc własnymi samochodami przyczyniają się do zwiększania stopnia smoku, z którym walczą.
Dla obywateli od 1.kwietnia ci sami radni uchwalili podwyżki. Gratuluję dobrego samopoczucia.
Mam propozycję by radni PIS zrezygnowali z diet ponieważ brak im chęci i umiejętności by być radnym wystarczy tylko popatrzyć co wyprawiają podczas każdej sesji, robią sobie żarty z każdego tematu co w połączeniu z żenującą wiedza i kulturą osobistą stawia ich poza nawiasem istnienia w tym gremium. Wyborcy przekonują się naocznie co oni wyprawiają i należałoby jak najszybciej pozbyć się tych nierobów i pasożytów co nie biorą twórczego udziału w pracach rady (tylko bezmyślna destrukcja) a nie czekać na koniec kadencji.
Czuję powołanie aby być radnym. Co mam zrobić żeby dostać się do rady miasta? Mam wyższe wykształcenie i wysokie IQ
A ilu tych radnych jeździ tymi emzetkami? 2-3 to chyba max. Wszyscy du.. autami wożą. Także oszczędności będą znaczące... 20 zeta miesięcznie. Brawo PiS!
Komunikacje miejska to powinni zlikwidowac potwyzki cen biletów radni tez beda placic a wzrostu pieniedzy wogole nie widac. Jak to jest ze innych miastach jest bezplatna komunikacja i mają nowe hybrydowe mztki a u nas stare trupy i podnoszą ceny biletów. W MZK to by sie przydala pozadna kontrola i wymiana rzadzacych
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!