metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kukizowiec ~Kukizowiec (Gość)12.11.2019 10:39

Marian Błaszczyński i honor nie idą ze sobą w parze i nigdy nie szły. Każdy wie jak wygląda oddanie i ideowość tego człowieka, który swego czasu startował w wyborach z list PO później PiS (lub odwrotnie). Wielu pamięta również jego altruistyczną służbę w PCK ładnych parę lat temu. To człowiek, któremu nie powinno się podawać ręki, ale włos mu z głowy nie spadnie. Samego zachowania przewodniczącego nie ma nawet co komentować - podczas uroczystości zaprezentował poziom z parkanu pod sklepem.

434

oko-ucho ~oko-ucho (Gość)12.11.2019 20:01

to trzeba mieć wyczucie żeby odróżnić kto jest bardziej pijany czy naczelny kreator zawierzenia czy zawierzający i kto komu coś dosypał do kieliszka

60

~babcia moherowa ~~babcia moherowa (Gość)12.11.2019 20:10

dziwne to w sejmie decyduje w i ę k s z o ś ć, a w radzie miejskiej w Piotrkowie m a l u t k a m n i e j s z o ś ć ale za to wylęgarnia gwiazd sejmowych i hejtu aktualnych i czekających w kolejce szkoda tylko, że nic dobrego nie dających naszemu miastu jeżeli się mylę to proszę o konkrety

44

Co mogło zaszkodzić Marianowi B.? ~Co mogło zaszkodzić Marianowi B.? (Gość)12.11.2019 15:53

Przewodniczący Rady Miasta Piotrkowa Trybunalskiego lekarz medycyny pan Marian Błaszczyński przyszedł do Centrum Idei Ku Demokracji zamanifestować swój patriotyzm do Święta Niepodległości.

142

filozof ~filozof (Gość)12.11.2019 20:23

Dlaczego radni nic nie robiący w pracach rady tylko wszystko hejtujący, nie uczestniczący w żadnych uroczystościach są tacy doskonali bo boją się popełnić jakiś błąd a wiadomo kto nic nie robi to nie błądzi ot cała tajemnica.

35

gość ~gość (Gość)12.11.2019 20:27

Żenujące....

43

gość ~gość (Gość)12.11.2019 17:53

Ja też tam byłem nawalony i śpiewałem i nikt mnie nie chce odwolac

610

filozof ~filozof (Gość)12.11.2019 20:32

Jacy radni kilku przegranych i sfrustrowanych hejterów którzy sami nie brali udziału w uroczystościach bo nie potrafią nawet święta świętować bo są po prostu do NICZEGO.

35

gość ~gość (Gość)12.11.2019 21:20

Jakie odwołanie? To jego prywatna sprawa w jakim stanie sobie przyszedł,nie był wtedy w pracy

414

gość ~gość (Gość)12.11.2019 12:11

Bardzo bardzo dobrze odwołać cwaniaka i to szybko nie pasuje do naszego Prezydenta już się śmieją w innych miastach wstyd naszemu miastu

255

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat