Pan Przewodniczący miał rację. Obowiązkiem radnego jest brać udział w sesji i zabierać merytorycznie głos w dyskusji odnośnie programu sesji. Pani Chojnacka nie jest zainteresowana merytorycznie, po wykonaniu pyskówki siedzi w lawie nie zainteresowana tym co jest, tylko grzebie cały czas w telefonie wraz z Mazurową,. Jeżeli interesują ich tylko zadymy, a nie dyskusja merytoryczna, to nie pierwszy już raz nie muszą być radnymi. Interesują ich tylko plotki, maja bardzo niskie pobudki. Wstyd
Pani Chojnacka , czytam twoje wpisy i ja ani moi znajomi na taką osobę jak ty nigdy nie zagłosują, widać kim ty jesteś i do czego jesteś zdolna , nie masz kobieto zahamowań
Masakra wyszedł w trakcie apelu radnych ! Zero szacunku i dobrego wychowania ! Prosty Malutki człowiek !
Ale to dobra no. Taki koniec wypowiedzi pana przewodniczącego rady miasta. Tak z małej litery, gdyby ktoś sięgnął do słownika. To jest skandal! Mam nadzieję, że media ogólnopolskie tego nie odpuszczą.To nie jest sprawa prywatna. To jest zależność służbowa lub też nepotyzm, gdyby okazało się że romans był wcześniej. I jeszcze wiele innych spraw wokół. Aha, nie jestem z PISu.
Powiem tak , Nie wiem kto zagłosował na chłopaka który nigdy nie pracował ,prowadził jakoms firme bez obrotu o której nikt nie słyszał ,nawet nie ma wykształcenia w kierunku administracji ,sami jesteście sobie winni bo to nie niespodzianka! Teraz na świadomości że na drugą kadencję nie ma szans myślę że dopiero zabezpieczy swoją przyszłość i swojej rodziny.
Te uśmiechy na sesji dziś Prezydenta ,sekretarza ,przewodniczącego to jak upokarzanie Piotrkowian ! Czuja się bezkarni ,i skrócie mają Piotrków Piotrkowian gdzies ,smutny obrazek władzy
Prezydent powinien podać się do dymisji. A jeżeli tego nie zrobi to powinien zostać zwolniony. Nie powinno mieć miejsca romans z podwładnym.
Szanowni komentujący, celowo napiszę małą literą. Proszę dać sobie na wstrzymanie z komentowaniem i obrażaniem Pani Radnej Agnieszki. Rozumiem, że uaktywnili się znajomi królika, ale kobieta, tym bardziej radna jako przedstawicielka nas- mieszkańców Piotrkowa ma prawo wyrażać nasze stanowisko podczas sesji Rady Miasta. Takimi żałosnymi komentarzami, którymi próbujecie atakować Panią Agnieszkę nie ukryjecie tego, z czego dziś śmieje się już cała Polska. ,,Można przecież lepiej,, Wstyd!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!