metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Rko ~Rko (Gość)26.02.2025 12:34

I to by było na tyle ... to tylko pokazuje jak komitety prezydenta mają w radzie większość i ten krol robi co chce
...

140

serum ~serum (Gość)26.02.2025 11:40

Cała ekipa techniczna zajmująca się obsługą nagłośnienia sesji , jakości transmisji i jej mocy powinna zostać wyrzucona na BRUK ze skutkiem natychmiastowym!!! Jak się nie znają to wypad na zieloną trawkę .

193

ŁysyBrazers ~ŁysyBrazers (Gość)26.02.2025 12:45

Czy wniosek o zakupie kampera dla p.prezydenta przeszedł?

200

Albert Rapsztaein ~Albert Rapsztaein (Gość)26.02.2025 12:46

Sprawy prywatne są prywatne, ale to osoba publiczna. Ma dawać przykład. Jak pozwolił by to wyszło na jaw to ma problem i tyle, ludzie będą gadać. Po drugie to jest prezydent słup, za którym stoi ktoś kto na prawdę pociąga za sznurki, bo jego prezydentura nic nie wnosi poza aferami jak ta. Radny staszek na straży, by kolegom z układu nic się nie stało, żenada to mało.

201

Ja123 ~Ja123 (Gość)26.02.2025 12:47

Porąbało ich do reszty

100

wiesiek ~wiesiek (Gość)26.02.2025 12:52

Sprawy prywatne w służbowym samochodzie i pracownicą... to Nie Są sprawy prywatne.
Zabawa prezydenta za publiczne pieniądze to nie są sprawy prywatne.

383

Antyplatformiak ~Antyplatformiak (Gość)26.02.2025 12:59

Juleczek już jest gwiazdą na Onecie i WP. Byli koledzy z Platformy - tej przeciwko Radziszewskiej i Ping-pong - podesłali :D

251

owsik ~owsik (Gość)26.02.2025 13:02

Jakie miasto tacy włodarze. Tak się tylko zastanawiam kto pozwolił na wykup ziemi pod przyszłą halę sportową jak niedługo w tym umierającym mieście będą potrzebne nowe DPSy a nie obiekty sportowe. Kolejny przekręt

271

gość ? ~gość ? (Gość)26.02.2025 13:16

Jak widzimy coś u Pana Prezydenta słabo z myśleniem, to nie jest postawa polityka. Przykre, że strzelił nie tylko sobie w kolano, ale i partii obecnie rządzącej. Zamiast pomagać im w terenie aby pokazać sprawną władzę, narobił tylko wstydu i zadymę na cały kraj, ku uciesze obecnej opozycji. Już noszą ten fakt na zębach. To brak odpowiedzialności, przykre ale jak dla mnie powinien sam zrezygnować, chociażby po to aby nie kompromitować obecnej władzy.

161

witek ~witek (Gość)26.02.2025 12:20

Nie będę bronił prezydenta. Zagłosowałem na niego wraz z cała rodziną. Więcej na pewno na niego nie zagłosuję. Bo uważam go za kiepskiego i bardzo leniwego prezydenta. To jest jego prywatna sprawa z kim się zadaje i co robi prywatnie, czy się to pani Chojnackiej podoba czy nie. Dopóki to nie wpływa na jego pracę i pracę urzędu to jest to jego prywatna sprawa. Pani Chojnacka wraz z panem Maciołkiem dali się poznać jako piotrkowscy zadymiarze, którzy mają jeden cel, czym gorzej tym lepiej, bo wtedy mogą zaistnieć.

2212

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat