Czytając tą dyskusję warto przypomnieć że pan prezydent na antenie Piotrkowskiego radia powiedział że ustawa pozwala, powtarzam pozwala, nie zmusza do podnoszenia ceny, nie powiedział dlaczego podnosi i co go skłoniło do tego wyciągnijcie sobie sami wnioski
PiS=PO=PSL=Lewica=Hołownia!!! To jedna banda, której przedstawiciele gładko przechodzą z jednej opcji do drugiej aby być tylko przy korycie!!! Nas doją na każdym kroku żeby utrzymać siebie i rodziny oraz znajomych poupychanych po urzędach i spółkach wszelkiej maści. Od 30 lat rządzą jedni drudzy i jest tylko gorzej. Za co się zabiorą wszystko zrypane szkoda mówić tam pchają się nieudacznicy, nauczyciele i zawodowi etatowcy cwaniaki. Dzięki Bogu Konfederacja ma ponad 10% i mam nadzieję, że wreszcie za jakiś czas będzie normalnie i rządzący nie będą okradać obywateli.
Może prościej wysłać pismo do wojewody chyba to on akceptuje uchwały rady skoro są takie błędy to trzeba uchylić
Pani radna trochę późno się obudziła trzeba było troszkę wcześniej i parę innych głosowań stworzyć koalicję przeciw a teraz to już zjadła ciastko i chcę mieć ciastko
I tu Kacz.yński ma racje 2 kadencjie i wypad bo inaczej nic w tym miescie sie nie zmieni
Taka myśl mnie nachodzi. Zasiedzieli się w tym naszym puotrkowskim ratuszu. Prezesi, dyrektorzy w wieku emerytalnym zajmują miejsce młodym. Chojniak wiecznie na wczasach, nic nie robi, poklepują się chłopaki po pkecach i grają w pasjansa w gabinecie. Czas na zmiany panie Chojniak. Ja to wiem, ze pan ma już dosyć, tylko co koledzy poczną.
dziwie się, że radna pyta gdzie zgineły nasze 4 bańki. To wszyscy wiedzą!!! Z czegoś trzeba spłacać kredyty, między innymi na pomnik zwany mediateką nikomu nie potrzebną.
Hahaha. Rzecznik sam wyśmiewa swojego szefa jak wytyka takie " słowa". Głowacka podaje informacje którymi dzielił się p-rezydent. Chłopaki się nie dogadali co do wersji i możliwości.
Raz ze okazało się że można dofinansować o czym Krzysztof nie wiedział ale Jarosław w Woli na sesji juz tak a dwa to podpisanej umowy na śmieci i jej okresu.
Śmiech na sali, ten przybytek z pasażu się powoli wali.
Czego tu nie rozumiesz suwerenie:)
Od razu rzuca się w oczy jeden wyraźny błąd w zestawieniu, który dotyczy wpływów z opłaty w 2021 i 2022 roku. Nie wiem, czy to był celowy błąd czy pani radna zapomniała, ale nowa stawka w 2022 roku będzie obowiązywała od 1 marca, czyli 10 miesięcy, a nie 12, jak podaje pani radna. To znaczy, że takie opłaty będą tylko przez 10 miesięcy, a przez następne kolejne cena spadnie ? :) Czy w 2023 roku ceny spadną czy znów pójdą w górę ? Myślę,że nie. To jaki to błąd radnej?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!