Nie ma szans! Podczas debaty zostanie zagięta w pierwszej minucie nawet przez przedszkolaka. Polotu, błyskotliwości oraz inteligencji nie da się nauczyć. Nie da się tego udawać. Wyborcy wyczują szwindel na odległość.
Każdy kto może i jest tego samego zdania co ja niech się postara, a nie tylko gada trzeba pogonić obecnego prezydenta!!! Żeby znowu nie było dużej podniety, a później płacz i kolejne lata oglądania wiecznie pokrzywionego Krzycha na fotelu prezydenta...napsuł już tyle, ze niech idzie gdzie indziej psuć, bo Piotrków jak Titanic idzie na dno pod jego rządami
Stopień niezadowolenia i zmęczenia obecnym prezydentem jest tak duży, że ktokolwiek wejdzie z nim do II tury to wygra. Osobiście kibicuję Pani Marlenie.
Ja się pytam jak to się stało, że ta pani mając 188 głosów została radną? Co to jest za ordynacja?!? Z takim wynikiem powinna zasiadać we wspólnocie mieszkaniowej, a nie w radzie miasta!!!!!!!!
Podoba mi się skowyt urzędowego towarzystwa wzajemnej adoracji. Skończy się kupowanie działeczek, zmiany zagospodarowania pod kolegów, przetargi dla znajomych, zatrudnianie tylko swoich, prywata i folwark, wydawanie bezmyślne publicznego grosza, najwyższe podatki zwykłe trwanie u władzy dla samej władzy. Jak dla mnie może być nawet Pani Marlena Wężyk Głowacka bo gada sensownie...ważne żeby popędziła towarzystwo i przewietrzyła urząd.
Tak totalnego braku samokrytyki jeszcze nie widziałem. Tej Pani jacyś życzliwi powiedzieli , że jest świetnym kandydatem. Brak wiedzy, brak przygotowania na sesjach, infantylizm w pytaniach. Zadawanie pytań , żeby je tylko zadać. Ale również cynizm. Stawanie po stronie spraw niesłusznych, bo jest się w opozycji do wszystkiego. Ach szkoda mówić .Tej pani wróżę wielką porażkę. Ktoś jej to powinien powiedzieć.
Bawią mnie te komentarze klakierów z razem dla siebie, którym jak zwykle w okresie przedwyborczym niewygodnie siedzieć na stołku, z którego być może będzie się wyrzuconym. Najzabawniejszy argument: "czy ta Pani prowadziła kiedyś jakieś inwestycje" - bo Krzysztof Chojniak prowadził ich multum, tylko, że malowanie krawężnika i remont ulicy to nie jest inwestycja. Prezydent Chojniak zna się na inwestowaniu jak mało kto: budowa mediateki, która nawet nie będzie zarabiać na swoje utrzymanie za ile milionów? Rzeczywiście - normalny rekin biznesu z naszego pana prezydenta:D Ten geniusz zarządzania sprowadził też multum inwestorów, a jak wspaniale zarządza kulturą - tylu imprez dla przedszkolaków nie ma w żadnym innym mieście, remonty prowadzi się przemyślanie jak np. w Al. 800-lecia. Powstają też piękne parkingi, zwłaszcza w zabytkowych uliczkach. Kto podrzuci dalsze udane "inwestycje" pana Chojniaka?
Takich Lorków i Wężyków to Pan Chojniak lewą dziurką od nosa wciąga a prawą wypuszcza
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!