Nigdy bym nie pomyślał, że "zarządzanie projektem" może urosnąć do rangi odrębnego kierunku studiów.
A "zarządzania skarpetkami" żadna uczelnia jeszcze nie uruchomiła? Mam w szafie nieco NIESPAROWANYCH skarpetek, i zupełnie nie mam pojęcia jak do tego doszło. Może gdybym był magistrem zarządzania skarpetkami, to taka kłopotliwa sytuacja nie miałaby miejsca? ;)
Komu to ISO w szpitalu potrzebne. A kontrola zarzadcza jest w obowiazkach dyrektora placowki. Znowu kolejne sztuczne stanowisko specjalusty do spraw zbędnych . Tam powinno się leczyć ludzi!!!! Jak ta służba zdrowia ma dobrze funkcjonować jesli tak bezsensownie marnuje się pieniadze .
no i jak ma starczyć pieniędzy na leczenie jak liczba urzędników w szpitalach, NFZ itp. chyba już przewyższa liczbę lekarzy?
Wiadomo. Urzędnicy dbają najpierw o własne pensje (to dla młodych medyków nie starcza).
12 miesięcy x 4 tys. brutto pensji dla radnej, czyli 48 tys. zainwestowanych w sprzęt z pewnością lepiej by poprawiło jakośc usług medycznych niż raport ISO (czy jakikolwiek inny papier)
O matko to koniecznie trzeba znaleźć kasę na :mydło i ręczniki papierowe ....bo na ginekologii jako położniczy braki ogromne ....porażka i tyle .Ciekawe kiedy legnie ten szpital
Pani radna mogłaby zająć się wreszcie sprawami osiedla wierzeje. Jak były wybory to potrafiła chodzić po domach i prosić ludzi o głosy i na tym jej rola się skończyła. Placu zabaw nie ma, jest jeden przy kościele zrobiony przez księdza, skwer przy Cytrynowej nadal niezagospodarowany tylko straszy, zatoczki parkingowej nie ma, dziury w drodze też Pani nie przeszkadzają, jadąc Jeziorną można stracić plomby takie wyboje, przy bugaju nadal syf. Co Pani zrobiła dla tego osiedla?
Jak wam się nie podoba,to leczyć się możecie u tego oszusta w Toruniu !!!
Do jeżyna ze szczecina .Jestem ogromnie ciekaw gdzieś ty chodził na lekcje języka polskiego ? Chyba pod mostem w Sulejowie brałeś lekcje
Następny koordynator do spraw ISO,ktore jest tylko na rehabilitacji przy Dmowskiego a nie w Szpitalu! A ISO wprowadził kierownik rehabilitacji a nie jakiś dyrektor!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!