metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lider ~Lider (Gość)18.03.2022 13:24

Super babeczka ... Marlenko nawet gdy będziesz chciała metro w Piotrkowie budować będę z Tobą ! ! !

612

Mery ~Mery (Gość)18.03.2022 12:34

a ja już myślałem że ona putina zatrzyma

167

ciekawy ~ciekawy (Gość)18.03.2022 12:33

Ciekaw jestem z jakiego kapelusza Prezes wyciągną tą kwotę straty 30 milionów. Biorąc pod uwagę dotychczasowe osiągnięcia prezesa to jego słowa o tej karze są tak samo prawdziwe jak fakt, że gaz będzie dla ludzi najtańszy.

95

All ~All (Gość)18.03.2022 10:01

A jeszcze niedawno była taka pro ekologiczna, no cóż kobieta zmienną jest jak pisał poeta.

128

słowacki ~słowacki (Gość)18.03.2022 11:23

Radna ma rację. Budowa teraz ciepłowni na gaz jest przejawem braku rozsądku. Musimy stawiać na mix mniejszych rozwiązań a nie na jedno duże. I najważniejsze to dotacje z EU. Być może jak mówi Prezes 150 milionów jest więcej niż 56 milionów ale jak na te 150 mil weźmie się 80 procent dotacji to okaże się, że to taniej w budowie i bardzo tanio w eksploatacji. Ale jak widać Prezesowi nie zależy na tym by było tanio.

116

Moszczenicanin ~Moszczenicanin (Gość)18.03.2022 11:11

A ta pani dopiero się teraz obudziła...
Dopiero teraz się obudziłaś droga polityczko że putin i cały rosyjski krąg kremlowski to tacy źli ludzie?
Brawo za dalekowzroczność, tak jest jak ktoś totalnie nie obeznany bierze się za politykę, nawet lokalną...
Proszę szanowną redakcję o dodanie tego komentarza, nikogo nie wyzywam, tylko pokazuję jakie są elity które nami rzadzą... Dalekowzroczność jak u niewidomego, a przemyślenia tak szybkie jak u rozwielitki.

157

Ann77 ~Ann77 (Gość)18.03.2022 10:45

Niestety u nas osły przy żłobie takim nie przemówisz. Jak ludzie podatków i opłat za cieplo nie zapłacą to się obudzą ale do tego teraz dluga droga.

133

mieszkampt... ~mieszkampt... (Gość)18.03.2022 10:36

Nie jestem już wyborcą niestety obecnego pana Prezydenta zawiodłem się bardzo jak większość moich znajomych,ale realnie patrząc za zerwanie kontraktu z firmą wykonawczą są milionowe kary.Więc za chwilę się okaże ,że pani będzie mówiła o wyrzuceniu pieniędzy w błoto za zerwanie kontraktu.Więc zostawmy temat przed drakońskimi podwyżkami i tak nie uciekniemy,za rozdawnictwo w tym kraju.

77

Eros ~Eros (Gość)18.03.2022 10:28

Prezes Krawczyński chyba wyzku dotchnąl. Władze miasta do wymiany razem z lesnymi dziadkami ze spółek.

174

go?ć_obserwator ~go?ć_obserwator (Gość)18.03.2022 10:17

Ten prezes sobie sam przeczy w 1 artykule. Powołuje się na to ze to będzie najtańsze źródło ciepła a potem mówi ze nie wiadomo ile będzie kosztowało.
No i chyba ma wtyki u władzy skoro wie ze nawet 1m3 nie będzie pochodził z Rosji.
Wypunktować proszę radnych co byli za tym. Teraz dostają po 3000 to ich to rybka. O ile mieszkają w PT :)

142

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat