Co miałem do powiedzenia, już powiedziałem.
Dla mnie to każdy może zarabiać nawet i "Miliard w rozumie"!
http://tiny.pl/hwsvl
Po pierwsze: Krzysztof to żaden menedżer, ale to ŻADEN! A co najwyżej bardzo marnej, marniuchnej klasy. Headhunter by się na niego nie rzucił! Gdzie tam!
Po drugie: z takimi umiejętnościami gospodarowania w normalnej szanującej się firmie nie zagrzałby długo miejsca! Poleciałby z hukiem.
Po trzecie: co to w ogóle za porównania???
Dorotaj to jakaś pewnie jego zauszniczka.
I ze swądem, ładnie mówiąc.
Bezsensowne porównania. Ale taka rola adwokata. Często staje w obronie przegranej sprawy.
nie jestem nawet z tego miasta,
wkurza mnie tylko, że wydaje się Wam, że wiecie wszystko i na każdy temat. Ponieważ mam tutaj rodzinę wiem, że swojego prezydenta nie musieliście się wstydzić, wiem też że każda praca polegająca na zarządzaniu jest pracą managera, ktoś kto ocenia że Krzysztof to żaden manager, domyślnie zna go i jest z nim na ty i obrabia mu d..pę
Jeżeli ktoś wybiera prezydenta po tym, że zobaczy jego plakat no to jest jego problem. Fakt jest taki, że zdobył 55% głosów osób, które są zainteresowane losem Piotrkowa. A przepraszam - głos "moherowej babci", młodych ludzi ze szkół średnich się nie liczy? Oni są gorsi?? Ano nie. Dla was demokracja jest wtedy, gdy wszyscy mają takie poglądy jak Wy. Ale to nie jest demokracja tylko faszyzm. I wydaje mi się , że moherowe babcie mają więcej życiowego doświadczenia, a młodzi ze szkół średnich lepiej dostrzegają nowoczesność działań od Was. Chojniak wygrał. I to był wybór jednoznaczny. Kto nie głosuje to jest mu wszystko jedno, a zatem popiera głos większości Lolu.
Napraaawdę?
Nam się nie wydaje. My wiemy. TO akurat wiemy. Oczywiście, nie masz racji pisząc, że wiemy wszystko i na każdy temat. To nieprawda i to jest przecież niemożliwe.
A że Ciebie to wkurza, to jest to problem, którego my za Ciebie nie rozwiążemy. Nas tam nic nie wkurza. Zalecamy spokój.
No, nie szarżuj! A niby skąd Twoja rodzina miałaby wiedzieć, czy ja, czy ktokolwiek inny, nie musiał się wstydzić swego prezydenta, czy też musiał. Rodzina ma dar jasnowidzenia?
Widocznie wiedzą to także ci, którzy poustawiali "managerów" pubów i "managerów" recepcji.
A to są już jakieś Twoje swobodne dywagacje, niezbyt zresztą, klarowne.
Ta decyzja to skandal. Prezydent Piotrkowa zarabia zdecydowanie za dużo biorąc pod uwagę jego kwalifikacje i o wiele za dużo biorąc pod uwagę miasta podobnej wielkości w kraju i potencjał Piotrkowa Trybunalskiego w porównaniu z zarobkami włodarzy dużych ośrodków. Tutaj szczegóły: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,8775005,Ile_zarobia_prezydenci_miast__Najwiecej_prezydent.html
To naprawdę skandal!Z tego co czytam to Prezydent mojego miasta K. Chojniak zarabia tylko 3zł mniej od Pani Prezydent Warszawy H.Gronkiewicz-Walc.
http://www.epiotrkow.pl/news/Budzet-miasta-Dlug-Piotrkowa-rosnie,1772 bazując na tej informacji - czy taki menadżer powinien zarabiać więcej czy mniej? Uważam, że temat nie podlega dyskusji.
Jeżeli to bulwersuje - to proszę podać się do dymisji.
I to jest najistotniejszy argument - skoro jest źle to dlaczego prezydent ma mieć dobrze?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!