Dziwi mnie obiektywizm tego portalu!!! Piszą artykuł o jakiś bzdurach a przecież na tej sesji była ważniejsza sprawa jak skarga na Starostę , o tym cicho szaaaaa!!!!!!!!!!!!!A mówią że media publiczne są nieobiektywne, a prywatne tym bardziej!!!!!!!! Dziennikarstwo na najwyższym poziomie hi hi
cyt. "Pewnie znacie to nerwowe przeszukiwanie wszystkich kieszonek w torebce w poszukiwaniu podpaski. I błagalne szeptanie do koleżanki z nadzieją, że może ona jest przygotowana na krwistą niespodziankę" - i tak zaczyna się.. horror. Teraz tylko czekać jak ów "dramat" w Starostwie Piotrkowskim podchwycą media krajowe. Oj będzie się działo...
Jakoś tak automatycznie przypomniał mi się film "Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz" i monolog płynący z hotelowego telewizora ("W warunkach rzeczywistości przedwrześniowej...").
Powyższy tekst powinien zostać umieszczony w encyklopedii jako zobrazowanie pojęcia "bełkot".
Jeśli człowiek nabrał już przekonania, że głupiej to już chyba być nie może, to zaraz wynurzy się jakiś lewak i domaga się rozwiązywania stworzonego przez siebie problemu.
Jeszcze, zdawałoby się całkiem niedawno, człowiek się zastanawiał, jakim to wiekiem oświecenia i postępu będzie zbliżający się XXI wiek. Zaczęła się już trzecia dekada XXI wieku i z przerażeniem musimy przyznać, że to zwykły debilocen.
Co poszło nie tak?!
W czasach kiedy my kobiety pragniemy dostępność tabletki dzień-po i darmowej antykoncepcji , radni sugerują, że my pragniemy darmowych podpasek, waty, chusteczek bo nie radzimy sobie z czymś tak naturalnym jak menstruacja.
Takimi pomysłami Lewica tylko utwierdza w przekonaniu że nie ma dla Niej miejsca w obecnym świecie są oderwani od rzeczywistości .
Śmiechu na sali !!! Lewica i Pan radny Oskar Kuliński , który ją reprezentuje chyba urwał się choinki!!!! WSTYDDDDDDDDDD, ta lewica to jakiś Kabaret, niech Pan Oskar, jak się nudzi to niech ze swojej diety kupuje i sam wybiera , czy ze skrzydełkami, zapachowe, kolorowe czy tęczowe????????????
Przestańcie ośmieszać kobiety ukazując je jako tempe dzidy nie umiejące w torebkę wsadzić podpaski....O luuudzie radnym to się chyba nudzi.
I jeszcze karnistry z bęzyną co jakiś odcinek na wypadek gdyby ktoś zapomniał zatankować. Paranoja!!!
Problemem? Ponad połowa ludności powiatu to kobiety! To nie problem, tylko codzienność i życie. Nie wierzę w to co czytam...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!