metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
luzik luzikranga30.03.2014 18:18

"ciekawski" napisał(a):
Jak to było z ta hala balonową Żerka i jego mandatem radnego? - Czy ktoś wie dlaczego utracił mandat skoro zrzekł się prowadzenia działalności z wykorzystaniem mienia komunalnego czyli hali balonowej sprzedanej miastu ?

Za złodziejstwo , tuptusiu - za ordynarne złodziejstwo.
A dokładnie: za wyłudzenie nienależnego odszkodowania.
Ot, takie pospolite kryminalne przestępstwo.

41

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)30.03.2014 19:00

Co BRONIĆ ??

20

G. ~G. (Gość)30.03.2014 20:03

a może policzyć czas pracy p. Banaszka, a może przekroczył 24 godziny na dobę (dyrektorowanie, praktyka, posiedzenia rady i komisji, itd.)?

50

ja też się pytam!!! ~ja też się pytam!!! (Gość)30.03.2014 20:11

"G." napisał(a):
~G. (Gość)
8 godzin temu, 12:31
A co takiego Banaszek zrobił w czasie bycia radnym? (oczywiście poza pobieraniem diety i głosowaniem jak proprezydencki radny ?) Skoro mandat nieprawny, to diete powinien

40

Piotrkowianin Piotrkowianinranga30.03.2014 20:38

"ciekawski" napisał(a):
Czy ktoś wie dlaczego utracił mandat skoro zrzekł się prowadzenia działalności z wykorzystaniem mienia komunalnego czyli hali balonowej sprzedanej miastu ?

Ktoś wie. Stracił mandat radnego, bo został skazany prawomocnym wyrokiem sądu za wyłudzenie odszkodowania od firmy ubezpieczeniowej.
Masz bana na google, czy wykorzystałeś już limit darmowych wyszukiwań? ;) http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/galeria/radny-razem-dla-piotrkowa-prawomocnie-skazany-za-oszustwo-i,1686535,t,id.html

11

WAnda ~WAnda (Gość)30.03.2014 21:51

Odkąd p. Banaszek dostał się psim swędem do rady to dał się poznać tylko z walki o utrzymanie się za wszelką cenę u tego samorządowego żłobu . To dopiero działalność pro publico bono !

60

obrońca Banaszka ~obrońca Banaszka (Gość)31.03.2014 00:36

"Kumple z rady podpadli też dyrektorowi Banaszkowi, gdyż nie stanęli oni (choć jadą na tym samym wózku!) w obronie jego mandatu radnego (czytaj - diety). Pawle - chcesz, to skargę na zarządzenie wojewody wygaszające twój mandat sam se napisz!"
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/bez-sciemniania-puscic-pawia,2215652,t,id.html

30

G. ~G. (Gość)31.03.2014 02:18

Wanda masz zupełną rację! Jedyne co robi Banaszek to walka o dietę. Ile zgłosił wniosków, interpelacji,ile razy się spotkał z wyborcami? Jakoś o niczym innym nie słychać, tylko o jego walca o mandat. Jesienią wybory- TEMU panu już dziękujemy!

51

ciekawski ~ciekawski (Gość)31.03.2014 09:07

"Piotrkowianin" napisał(a):
Ktoś wie. Stracił mandat radnego, bo został skazany prawomocnym wyrokiem sądu za wyłudzenie odszkodowania od firmy ubezpieczeniowej.
Masz bana na google, czy wykorzystałeś już limit darmowych wyszukiwań? ;)

O.K. Oświeciłeś mnie. A bana nie miałem i nie mam.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat