chciałam zwrócić uwagę, że ta Pani NIE piłuje paznokci!!!(co najwyżej w nich dłubie),proponuję najpierw zobaczyć dokładnie, a później napinać się w internecie...
jako wyborca PO chciałbym wiedzieć o przyczynach takiego postępowania radnych PO, proszę o oficjalne stanowisko lub konferencję prasową, nie chce czuć się wystrychnięty na dudka, gdzie tu ideowa i programowa zgodność z ugrupowaniem prezydenta ? jesteście mi winni wyjaśnienia panie i panowie z PO
Mnie się wydaje ,że ta pani jak większość kobiet lubi dodać sobie troszeczkę splendoru ,a jednocześnie o kokieterii zapomnieć nie może.
Jakby kobieta,która posiada tak ładną buzię nie chciałyby takich walorów wykorzystać ku uciesze płci męskiej.Co się nie robi żeby móc się podobać.
Czas najwyższy odwołać nie tylko prezydenta ale przede wszystkim radnych, szczególnie tych młodych wybranych po raz pierwszy i ostatni.
Co za różnica skoro uwagę skupia na dłubaniu w paznokciach, a nie na tym co się toczy na sali. Śpioszek też nie lepszy. Znużony zasnął.
Czy Tobie szef pozwala w pracy spać ?
KRET masz rację jak można w pracy dłubać w pazurach to jest niewybaczalne, a wręcz nietaktowne.
siwa: dłubać można nie tylko w paznokciach!
To i tak, że nie dłubała w nosie. To dopiero byłoby nietaktowne a wręcz odrażające. Rada Miasta jest jak wulkan w którym cały czas wre lawa. Co jakiś czas trochę się wyleje lub wystrzeli tego gorąca na miasto. Na pewno nie idzie się przy nich zanudzić.
Samodzielne zejście do tej piwnicy i powrót z niej to kolejne 2 sukcesy Pobożnego.
Najpierw ktoś by musiał tego prokuratora zawiadomić, a obawiam się, że taki odważny w naszym mieście się nie znajdzie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!