Staszek i Dajcz wiceprzewodniczącymi Rady Miasta. Hospodi pomiłuj. Szkoda, że epiotrkow o tym już nie poinformował.
Wybór obydwu to woda na młyn tym ludziom, którzy wróżą, że wkrótce i u nas Tunezja i Egipt się powtórzą, Boże, oby nie Libia jeszcze.
Staszek i Dajcz, Dajcz i Staszek - zastępcami przewodniczącego Rady Miasta Piotrkowa Trybunalskiego, prawie już 800-letniego, 78-tysięcznego miasta, w 38-milionowym kraju należącym do wspólnoty europejskiej.
Pora by umierać, ale życie takie piękne, nawet bez tych wszystkich nazwisk tu na forum dzisiaj wymienianych.
So strachom Bożyim i s wieroju pristupitie.
No cóż i pan Błaszczyński znowu górą. Po co być bez funkcji. A tak i kasa większa. Liczy się aby się dużo nie narobić a kasy zarobić.
co ty człowieku gadasz? chyba nie znasz tego człowieka!!!!!!!!!!!!!!!!11
a mnie to wszystko "wali". Robię poprostu swoje. Na górze tak sam, na dole tak samo. Nie chodzę na wybory i sie nie stresuję. Wam powloi współczuję.
staszek dajcz czy dajcz staszek , jakoś go/ich nie kojarzę z pracy w radzie miasta , chyba że byli potajemnie przygotowywani do zadań specjalnych
Radni z PO i dwójka młodych nieudaczników z PSL-u to przydupasy prezydenta, na szczęście drugi raz wyborcy się już nie pomylą i nie zagłosują na was.
Cyrk fajny , ale świadczy to o Prezydecie miasta o Jego kulturze. Po co mówić , że jest wykształcony , że jest pobożny-przecież to nic się nie ma do dzialania. Zakłamanie.Trudno mi zrozumieć jak RIG mógł wychodować dwa wrzody na swoi tyłku.
PO - najwięksi opozycjoniści M B teraz włażą mu w D... . PO w Piotrkowie już nie istnieje. To co pozostało to chłam. Dobrze, że P. Ciszewski i A. Czapla nie uczestniczą w trj farsie. PS. Pozdrowienia dla Radnego Konrada CZ. Zawsze był tam gdzie mógł ugrać coś dla siebie. Reszta się nie liczy. WSTYD !!!
Naszym radnym dedykuję powiedzenie: "w każdym z nas drzemie świnia, ale u niektórych cierpi ona na bezsenność". Idealnie ono do was pasuje.I nie mówcie, że robicie to z miłości dla Piotrkowa. Dla was liczy się misie tylko kasa,kasa, kasa!!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!