metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
miki ~miki (Gość)24.08.2013 07:24

EPI jest trendy

00

sklave sklaveranga24.08.2013 07:33

ROL SZANSA powoli traci na znaczeniu i ma coraz to mniejsze zainteresowanie wśród kupujących.
Stała się ostatnio takim jarmarkiem z tandetą szczególnie z tą roślinną. Kwiatki, drzewka...co się nie sprzedało....na Rol Szansie ciżba kupi....jako pierwszy gatunek. Dwa razy mnie nabrali, drzewko było nie takie, kwiatki, drzewka nie przyjęły się .... trzeci raz już nie będą mieli okazji.
Harmonia na trzy- czwarte z cicha rżnie
Władza baluje.
Naród głoduje.
więcej:
http://sklave.manifo.com/galeria

00

upa ~upa (Gość)24.08.2013 10:40

sprawa jest glębsza wies nie tylko produkuje jedzenia ale tez napedza niektore galezie gospodaki. zobacz sobie jesli nie byloby rolnictwa jaki % transportu ucierpi, ilu kierowcow mometalnie nie ma pracy, to samo z przetworstwem i przemyslem ciezkim. bez wsi panstwo jest niczym, staje sie panstwem konsumcyjnym i jest smietnikiem na towary 3 kategorii z zaagranicy. wiec prozne gadanie niedorozwojow typu olo jest nie na miejscu.

00

EPI!!! ~EPI!!! (Gość)25.08.2013 23:32

Jak ci nie pasuje EPI to sie wyprowadź z tych okolic i nie bedziesz musiał użerać się z ludźmi dzięki ktorym masz co jeść....

00

Kamcio ~Kamcio (Gość)25.08.2013 23:35

Ch*j mnie obchodzą wasze zje*bane drzewka , tam liczy sie ekipa i dobra zabawa :D chyba takie targi są po to by promować maszyny rolnicze żeby ludzie którzy się tym zajmują od dziecka mogli sprawnie zgruberować , zasiać , zesiecz to czym obdarowała ich ziemia. powinniście im dziękować że robią to w pocie czoła by nie brakowało nam chleba ! Amen

00

mieszkaniec mieszkaniecranga26.08.2013 09:50

~Kamcio - zgadzam się, maszyny rolnicze to najważniejsza cześć imprezy, ale są i rośliny (swoją droga to teraz raczej nie okres na sadzenie - jak już to najlepsza pora to wczesna wiosna, kiedy to była również impreza w Bykach, ale tylko dotycząca roślinności), można też zaopatrzyć się w inne produkty niekoniecznie dotyczące rolnictwa. Ja np w Bykach zakupiłem na takiej imprezie piec C.O. do domu.
Najwięcej rwetesu robią właśnie Ci z miasta lub Ci nieposiadający ziemi, a mieszkający na uboczu - to była i jest impreza typowo rolnicza i taka powinna zostać. Imprezy dla miasta dzieje się na jego terenie zazwyczaj, a nie poza nim. Oczywiście co nie znaczy, że inne grupy społeczne nie mogą na nich czegoś kupić.

Komentarz był edytowany przez autora: 26.08.2013 09:52

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat